icon-arrow-left vacatures

Projectleider beheer en onderhoud.

HBO, WO
Bouwkunde
regio Amsterdam
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo ervaren projectleider! Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke, uitdagende en vooral leuke baan? Een vervolg stap in je carrière waarbij jij de schakel bent tussen de opdrachtgever en uitvoering? Bij koen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vooral zelfstandige projectleider in beheer en onderhoud.

Wat ga je doen?

Ben je projectleider bij koen, dan komt er veel op je af. Dit schrikt jou natuurlijk niet af. In een dynamische werkomgeving ben jij juist in je element! Als projectleider bij koen word je ‘on-the-job’ ingewerkt. Je gaat aan de slag bij één of verschillende opdrachtgevers en loopt mee in ons ontwikkelingprogramma. De opdrachten en het ontwikkelprograma zijn afgestemd op jouw wensen en behoefte. In onze eerste kennismaking hebben we het dan ook met name over;  wat wil je nog leren en wat is jouw stip aan de horizon? 

Voor een projectleider bij koen is geen dag hetzelfde. Dat klink in ieder geval veelbelovend! Toch? Wij helpen jou ervoor te zorgen dat je een project van A tot Z kan oppakken. Zowel de belangen van de interne organisatie kan behartigen, maar ook de projecten tot een goed einde kan brengen. Dit op het gebied, contracten, financieel, technisch en sturend.
Kortom een projectleider bij koen is een verantwoordelijke baan waarbij jij beslisser bent.

Ga je bij koen aan de slag als bouwkundig projectleider dan kom je terecht in een afwisselende werkomgeving. Wij bieden jou de kans om jezelf verder ontwikkelen en mee te werken aan verschillende projecten. Bij koen word je een skilled projectleider! Kom jij ons team versterken?
 

ben jij de kandidaat?

Als projectleider beschik je over een afgeronde HBO opleiding in de studierichting bouwkunde of vergelijkbaar en 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie. Wellicht ben je al aan het werk als werkvoorbereider en wil je meer! Leuk om te weten is dat dit ontwikkel programma ook voor jou geschikt is om verder te leren. Bij koen kan dit afgestemd op je wensen.  

Voor de projectleidersfunctie zijn wij op zoek naar:

  • Enthousiastelingen die stevig in hun schoenen staan, sociaal ingesteld zijn, accuraat kunnen werken, stressbestendig zijn en natuurlijk hun carrière een boost willen geven met een nieuwe uitdaging.
  • Slimmeriken met een persoonlijke ontwikkelbehoefte die alles op alles zetten om een project met een goed resultaat op te leveren.
  • Ervaren mensen met minimaal 5 jaar werkervaring die een klein of middelgroot project in beheer en onderhoud van vastgoed zelfstandig kunnen leiden.  
  • Commerciële en communicatieve vaardigheden om projecten binnen te halen

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal.
  • Daarnaast ontvang je een contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris, ontwikkelgarantie en eventueel een auto.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Jij wil vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in dienst en werk je aan diverse uitdagende opdrachten. Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Bij koen brengen wij jou verder in jouw carrière. koen. voor jou voorop.
 

meer weten?

Bij koen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er na het lezen van bovenstaande tekst een aantal vragen door je hoofd dansen en dat je alles wil weten over deze functies en opdrachtgevers. Daarom nodig ik je van harte uit om je vragen te appen, mailen of gewoon even samen te bellen. Ik ben bereikbaar op 06 412 335 74 of m.denboer@koen.com. Bij koen helpen we je graag verder. Voor jou voorop!
Solliciteren?
Helemaal overtuigd en weet jij voor de volle 100% dat deze kans jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan direct en we ontvangen je graag om mogelijkheden als projectleider te bespreken. 

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Martijn den Boer

commercieel manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.