icon-arrow-left vacatures

Jeugdconsulent.

HBO
WMO / Jeugd
Weert
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding, studierichting Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of vergelijkbaar? Ben jij SKJ geregistreerd (of bereid je te registreren) en vind jij het te gek om gezinnen te helpen bij lastige situaties? Hoe complex deze ook zijn, met behulp van jouw mentale weerbaarheid en bovenal probleem oplossend vermogen creëer jij een toekomst die onze jeugd verdiend.


Een jeugdconsulent bij koen is namelijk van onschatbare waarde! Dankzij jouw hulp kunnen jongeren in de problemen bouwen aan een veilige toekomst. Kom jij ons team versterken? Ter uitbreiding van ons enthousiaste team in Limburg kijken wij naar een jeugdconsulent.


Wat ga je doen?
Een jeugdconsulent bij koen helpt gezinnen verder wanneer zij er met de hulp van het consultatiebureau, school of huisarts niet uitkomen. Met jouw kennis en kunde treed je op bij complexe gezinssituaties en breng je de zorgbehoefte in kaart. Jij bent empathisch. Zonder meer! Maar beschik je ook over een groot probleemoplossend denkvermogen. Hierdoor ben je elk gezinssituatie de baas en bied jij de helpende hand! Jij stelt de veiligheid en de ontwikkeling van het kind centraal, of er nu sprake is van een echtscheiding, verslaving, jeugdcriminaliteit, kindermishandeling of seksueel misbruik. Een jeugdconsulent bij koen is van onschatbare waarde. Dankzij jouw kennis en kunde weet je hulp op maat aan te bieden.

Zo kan het gezin verder en geef jij de jeugd de toekomst die zij verdienen. Zo zie je maar… Bij koen heb je als jeugdconsulent de regie over wat er speelt binnen het gezin en draag je bij aan de opvoeding en ontwikkeling van de jeugdigen! Kom jij ons team in Limburg versterken?

ben jij de kandidaat?

Omdat je als jeugdconsulent bij koen van onschatbare waarde bent voor jeugd en gezinnen zijn wij op zoek naar collega’s met een afgeronde hbo opleiding in de studierichtingen Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of vergelijkbaar. Dankzij jouw talent geef jij jeugdigen de toekomst die zij verdienen. Jij hebt de regie over wat er speelt binnen de jeugd en het gezin. Bij koen hebben we jou hard nodig! Kom jij ons team versterken?

En daarnaast:

  • Ben je SKJ-geregistreerd of je kan je registreren.
  • Heb je werkervaring binnen de jeugdzorg. Bij voorkeur binnen een gemeente.
  • Ben je niet bang voor complexe situaties of hulpvragen.
  • Werk je aan verschillende (complexe) opdrachten bij verschillende gemeenten. Vind je dit leuk dan nodig je van harte uit om te solliciteren!

wat wij bieden?

Wanneer je jeugdconsulent in dienst treedt bij koen bieden wij:

  • Allereerst een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en een auto van de zaak die helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Zekerheid en diversiteit. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je bij diverse gemeentes aan diverse opdrachten.
  • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop!
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes. 

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Alexander Dassen

recruiter publiek domein

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.