icon-arrow-left vacatures

Constructeur.

MBO
High tech
Hoorn
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo aankomend collega constructeur! Mogen wij jouw carrière naar een hoger niveau tillen en wil jij samen met ons doorgroeien naar constructeur? Kun jij toveren met Inventor en zijn het uitvoeren van sterkteberekeningen geen probleem voor jou? Ter uitbreiding van ons team, in ’t mooie Westfriese Hoorn, zijn op zoek naar een collega tekenaar die verantwoordelijk wordt voor nieuw te ontwikkelen schaarhoogwerkers. Treed je bij ons dienst, dan zetten we jouw carrière in de lift. Bij koen zorgen we er samen voor dat jij doorgroeit tot een doorgewinterde constructeur. Kom jij ons team versterken?


Over de functie:

Als aankomend constructeur bij koen ga je aan de slag met het tekenen, construeren en ontwikkelen van schaarhoogwerkers. Dit zijn niet zomaar hoogwerkers, maar de grootste en robuuste hoogwerkers te wereld! En als aankomend constructeur wordt jij mede verantwoordelijk voor het ontwerp van nieuw te ontwikkelen hoogwerkers. Een hele verantwoordelijkheid, want deze organisatie mag zich een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland noemen en loopt voorop als het gaat om hoogte en hefvermogen.

Uiteraard werk je niet alleen. Gedurende de verschillende projecten werk je nauw samen met de verschillende disciplines binnen de engineering. Maar is het wel jouw volledige verantwoordelijkheid om de technische documentatie te borgen. Jij zorgt ervoor dat de werkmappen met tekeningen, werkinstructies en specificaties allemaal op orde zijn. Voor deze functie zoeken wij een tekenaar met ambitie! Jij wilt verder en bent in staat om benodigde sterkteberekeningen uit te voeren. Dolgraag gaan wij samen met jou een reis voor de langer termijn aan en ontwikkelen wij jou door tot een constructeur. Dat noemen wij de groeiversneller! Kom jij ons team versterken?

ben jij de kandidaat?

Wij zoeken slimmeriken die:

  • Beschikken over een afgeronde MBO-4 opleiding in de studierichting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. 
  • Bekend zijn met Inventor en  FEM sterkteberekeningen. 
  • Ambitieus zijn en dolgraag verder willen leren.
  • Kennis hebben van Hydrauliek en Elektrotechniek… al is dat wel een duidelijke pré.

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw loopbaanontwikkeling en ambitie centraal. Wij houden jou op de hoogte van de nieuwste technieken.
  • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en tal van opleidingsmogelijkheden.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek zonder de mens? koen gelooft in de mensen achter de techniek. Wij brengen slimmeriken bij elkaar en wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en slimmeriken verder te brengen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Wij zijn jong en avontuurlijk. Wij hebben korte lijntjes en bepaal je bij ons je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed bent én wat je leuk vindt.

meer weten?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact op met Sjors Pieterse (06 5332 6833 / s.pieterse@koen.com).

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.