icon-arrow-left vacatures

Software Engineer.

HBO
High tech
Amsterdam
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Wil jij meewerken aan de meest uiteenlopende en gave high-end oplossingen? Houd je van diversiteit, uitdaging en wil jij bovenal je loopbaan een stevige upgrade geven? Als software engineer bij koen garanderen wij jou afwisseling en loopbaanontwikkeling! Bij ons treed je in vaste dienst en ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en testfase van de nieuwste technieken in de robotica sector. Samen met ons ontwikkel je software voor complexe hightech systemen en investeren wij volop in de verdere ontwikkeling van jouw carrière. Kom jij ons team versterken?


Een software engineer bij koen:

Zonder jouw kennis en kunde is een robot slechts een geavanceerd ‘stukje’ staal. Met jouw input zorg je ervoor dat een robot gaat bewegen. Sterker nog door de door jouw ontwikkelde software creëer je high end oplossingen voor bedrijven wereldwijd. Voor onze klanten binnen de hightech industrie creëer jij, op locatie, functionele technische ontwerpen en schrijf je de programmatuur voor C++, PLC-, SCADA- en/of DCS-systemen. En, wanneer nodig, stel je de software in bedrijf en test je deze op locatie. Bij koen bouw jij mee aan de toekomst van onze klanten.

Ontwikkeling:

In de wereld van de robotica draait het allemaal om innovaties. Omdat de hightech industrie zich in rap tempo verder ontwikkeld houden wij bij koen jou graag op de hoogte van de nieuwste technieken. Een software engineer bij koen kan rekenen op een op maat gecreëerd ontwikkeltraject en uitdagende projecten die aansluiten op jouw verdere groeiambities.

ben jij de kandidaat?

Wij zoeken slimmeriken die:

  • In bezit zijn van een afgeronde MBO- en / of HBO diploma in de volgende richtingen of vergelijkbaar: Technisch Natuurkunde, Industriële Automatisering, Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar.
  • Ambitie hebben; je bent leergierig en gemotiveerd om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied.
  • Het leuk vinden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en mee willen werken aan diverse en vooral gave en uitdagende projecten!

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw loopbaanontwikkeling en ambitie centraal. Wij houden jou op de hoogte van de nieuwste technieken.
  • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris, tal van opleidingsmogelijkheden en een auto van de zaak die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek zonder de mens? koen gelooft in de mensen achter de techniek. Wij brengen slimmeriken bij elkaar en wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en slimmeriken verder te brengen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Wij zijn jong en avontuurlijk. Wij hebben korte lijntjes en bepaal je bij ons je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed bent én wat je leuk vindt.

meer weten?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact op met Sjors Pieterse (06 5332 6833 / s.pieterse@koen.com).

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.