icon-arrow-left vacatures

Wabo vergunningverlener | Eindhoven.

HBO
Bouwkunde
Eindhoven
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo Wabo vergunningverlener. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij op zoek naar aan een rol die jouw horizon verbreedt? Bij koen bieden wij jou een rol die verder kijkt. Wanneer je bij koen in vaste dienst treedt pas je jouw expertise en ervaring niet alleen toe binnen het werkveld, maar help je ook jong talent. Heb jij het lef om te werken binnen verschillende organisaties? Dan ben je niet alleen van meerwaarde binnen de verscheidene teams, maar ben je ook de coach in het begeleiden van jong talenten!


Als Wabo vergunningverlener ga jij samen met je collega’s aan de slag met: 
 • het zelfstandig afhandelen van aanvragen (omgevings-)vergunningen bouw.
 • het in behandeling nemen van vragen van en verstrekken van informatie aan burgers en bedrijven over omgevingsvergunningen, mogelijkheden om vergunningsvrij te bouwen, bestemmingsplannen e.d.
 • beoordelen en adviseren omtrent de volledigheid en ontvankelijkheid van de bouw- en sloopaanvragen in het kader van het bouwbesluit.
 • uitvoeren van werkzaamheden aan het omgevingsloket (balie-werkzaamheden).
 • En begeleid jij, met jouw kennis en kunde, jong talent. Jij brengt je collega's verder in hun carrière! 

ben jij de kandidaat?

Heb je interesse in deze functie en ben jij die Wabo vergunningverlener die we zoeken? Dan heb jij:

 • een HBO-diploma, met bij voorkeur afgesturdeerd in de richting van bouwkunde en beschik je over gemeentelijke werkervaring.
 • minimaal 3 jaar werkervaring binnen dit vakgebied.
 • kennis van relevante wet- en regelgeving.

wat wij bieden?

Jij bent een specialist in jouw vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarom zorgen wij voor de juiste opdrachten. En investeren in jou en je ontwikkeling.

Je krijgt bij ons:

 • Uiteraard een goed salaris en een mooie combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een vast contract, 25 vakantiedagen, een opleidingsbudget van € 1250,- per jaar. en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Masterclasses, trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak.
 • En natuurlijke leuke collega’s en organiseren wij diverse events door het jaar heen.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Als slimmerik ben je bij ons in dienst. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.