icon-arrow-left vacatures

Jurist Handhaving.

HBO
Ruimtelijke Ordening en Verkeer
Eindhoven
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

  • Direct vast contract
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Beschik jij over een gezonde dosis lef en een creatief denkvermogen? En kunnen we jou de kwaliteit van complexe handhavingsdossiers, zienswijzen en bezwaarschriften toevertrouwen? Verlos jij ons van drugsoverlast, misstanden in de seksbranche en treed jij op wanneer men in strijd handelt met de bepalingen van het bestemmingsplan? Ter versterking van ons team zijn wij bij koen op zoek naar diverse juristen handhaving. Bij koen bieden wij jou actie en diversiteit. Met jouw kennis en kunde werk je mee aan een veilige leef- en werkomgeving bij diverse gemeenten.


Wat ga je doen?

Een jurist handhaving bij koen is stoer. Jij zorgt ervoor dat iedereen binnen de gemeente de wet & regelgeving naleeft. En wanneer dat niet gebeurt… Dan kom jij in actie! Jij bent verantwoordelijk voor het aanpakken van overlast. Met jouw kennis en kunde ben je verantwoordelijk voor de aanpak van drugsoverlast, regulering van prostitutie of het toetsen van diverse (bouw)plannen. 

Als jurist handhaving bij koen werk je bij de diverse gemeenten samen met een team van inspecteurs en de collega's van andere handhavende partijen. Jij bent o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van waarschuwingen, handhaving besluiten en verweerschriften. Jij borgt de kwaliteit en volledigheid van complexe handhavingsdossiers en de behandeling van zienswijzen en bezwaarschriften. En wanneer je aan de slag gaat als jurist handhaving openbare orde en veiligheid bevorder jij de veiligheid binnen de gemeente en ga je de strijd aan met criminaliteit en overlast!

ben jij de kandidaat?

Een jurist handhaving bij koen heeft lef en is dapper. Uitdaging schrikt jou niet af. Wanneer het spannend wordt ben jij juist in je element. Met jouw kennis en kunde ga je bij diverse gemeentes aan de slag met het opstellen van handhavingsbesluiten. Een jurist handhaving bij koen heeft de vrijheid om vervolgacties uit te voeren. Hiervoor ga je uiteraard in overleg met betrokken partijen en instanties, stel je verweerschriften op en vertegenwoordig je de gemeente bij bezwaar, beroep en hoger beroep. Met jouw ervaring weet jij als geen ander dat je hiervoor stevig in je schoenen moet staan en dat je daadkrachtig en doelgericht moet handelen.

Een jurist handhaving bij koen beschikt minimaal over een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding. Daarnaast ben je gespecialiseerd in bestuursrecht, strafrecht en / of ruimtelijke ordening en heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. 

wat wij bieden?

Wanneer je als jurist handhaving in dienst treedt bij koen bieden wij:

  • Allereerst een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en een auto van de zaak die helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Zekerheid en diversiteit. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je bij diverse gemeentes aan diverse opdrachten.
  • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop!
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Direct solliciteren

Alexander Dassen

recruiter sociaal domein

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.