icon-arrow-left vacatures

Jeugdconsulent.

HBO
WMO / Jeugd
Noord-Brabant
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Als Jeugdconsulent kom je in dienst van koen en word je onder andere ingezet Noord-Brabant. Je zorgt  ervoor dat jeugdigen en het gezin de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Door middel van keukentafelgesprekken breng jij de behoefte in kaart, stel je een passend ondersteuningsplan op, schakel je in het sociale netwerk of je biedt ondersteuning door het inzetten van specialistische hulp. Je werkt samen met verschillende instanties om hulp op maat te kunnen bieden.
 

ben jij de kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een Jeugdconsulent die:
 

  • beschikt over gemeentelijke werkervaring op het gebied van Jeugd;
  • een relevante opleiding heeft afgerond;
  • van nature sociaal en empathisch is.

wat wij bieden?

Kom je bij koen in dienst als Jeugdconsulent, dan investeren wij in jouw ontwikkeling. Werken bij Staatvast betekent ruimte voor flexibiliteit, afwisseling en doorontwikkeling. Wij zorgen voor zekerheid, uitdagende projecten die aansluiten bij jouw ambities en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun jij je verder ontwikkelen door deel te nemen aan trainingen, masterclasses en events die het gehele jaar worden georganiseerd door koen.

Als Jeugdconsulent krijg jij bij ons:
 

  • een individueel opleidingsbudget om jezelf te ontwikkelen;
  • vrije deelname aan masterclasses, trainingen en opleidingen op professioneel én persoonlijk vlak;
  • betrokken accountmanagers die samen met jou je carrière vormgeven;
  • een groot netwerk van collega’s die je ontmoet tijdens meerdere events per jaar;
  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en een aandraagbonus.

waar jij gaat werken?

koen is een detacheringsbureau gespecialiseerd in het werken binnen de overheid. Wij hebben een groot netwerk van gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten en provincies. Zo vinden wij voor jou altijd de juiste match. Dat is waar het om draait!
Werken bij koen betekent een langdurige en prettige samenwerking. Persoonlijk en vertrouwd contact met jou staat voorop. Jij staat bij ons centraal. Jouw carrière vormgeven? Dat doen we samen! En dat merk je al vanaf het eerste contactmoment. Samen kijken we waar jouw ambities liggen en werken we aan jouw loopbaanontwikkeling.
 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.