icon-arrow-left vacatures

Traineeship Werkvoorbereider Piping & Mechanical.

MBO
High tech
Amsterdam en omgeving
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Wow, echt super tof! Bij koen bieden wij een uitdagend en super gaaf talentenprogramma om aan de slag te gaan als werkvoorbereider piping mechanical. Voor dit super gave traineetraject zijn wij op zoek naar slimmeriken met ambitie! Je beschikt over een HAVO-diploma en tevens een aantal jaren aantoonbare technische ervaring op het gebied van piping. Heb je een MBO-diploma en wil je ontzettend graag de stap maken richting de werkvoorbereiding? Je bent van harte welkom om deel te nemen aan dit traject! Kom jij ons team versterken?


Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider in de industrie komt er veel op je af. Dit schrikt jou natuurlijk niet af, in zo’n dynamische werkomgeving ben jij juist in je element! Als werkvoorbereider piping mechanical wordt je ingewerkt bij het op vijf na grootste staalconcern ter wereld. Als geen ander begrijp jij dat daar geen dag hetzelfde is. Super leuk! Toch?  Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment beschikbaar zijn. Net als de benodigde materialen. Terwijl je ook verantwoordelijk bent voor de financiën, plan je daarnaast de werkzaamheden in en fungeer je als vraagbaak voor klant, leverancier én je collega’s. Verder, bij deze grote staalproducent, ben je ook betrokken bij het dagelijks onderhoud aan alle mechanische installaties en houd je bezig met het gereed maken van de tekeningen voor de diverse stops.

Bij koen ga je aan de slag in een dynamische omgeving en bieden wij jou de kans om jezelf verder ontwikkelen. Bij koen word je namelijk een skilled werkvoorbereider! Kom jij ons team versterken?

ben jij de kandidaat?

  • Je beschikt over een HAVO-diploma en / of afgeronde MBO 4 opleiding en hebt de nodige ervaring opgedaan binnen het onderhouden van (petro-) chemische installaties en / of aantoonbare technische ervaring op het gebied van piping;
  • Je bent leergierig en grijpt deze kans met 2 handen aan om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Uiteraard ben je een echte techneut en kan je uitstekend zelfstandig werken.

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal en ben je na dit traineetraject een doorgewinterde werkvoorbereider;
  • Daarnaast ontvang je natuurlijk een goed contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Wij zijn een interim-specialist in 5 verschillende entiteiten, namelijk de hightech industrie, civiele-, installatie techniek, sociaal- en ruimtelijk domein. Bij koen stellen wij de ontwikkeling van onze interimmers voorop. Dit betekent dat wij onze slimmeriken verder brengen in hun carrière. Dit doen wij door middel van begeleiding, passende opleidingen en traineeships en bieden wij de meest gave en passende projecten. Daarnaast vinden wij naast hard werken, gezelligheid ook zeer belangrijk.
 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.