icon-arrow-left vacatures

Traineeship Projectcoördinator | Hightech.

MBO
High tech
Amsterdam
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Wow, echt super tof! Bij koen bieden wij jou, in samenwerking met Engie, een uitdagend en super gaaf traineeship om aan de slag te gaan als uitvoerder binnen de hightech industrie. Voor dit super gave traineeship zijn wij op zoek naar slimmeriken met ambitie! Want in de (nabije) toekomst wil jij projectcoördinator worden! Maar dat is stap 2… Wat heb je nodig? Minimaal een mbo 4-diploma en tevens aantoonbare technische werkervaring op het gebied van mechanisch onderhoud binnen de (petrochemische) industrie?  Heb je dat? En wil je deelnemen aan een super gaaf ontwikkelprogramma? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen en bieden wij jou een baan voor het leven! Kom jij ons team versterken?


Wat ga je doen?
Als uitvoerder in de industrie komt er veel op je af. Dit schrikt jou natuurlijk niet af... want in zo’n dynamische werkomgeving ben jij juist in je element! Als aankomend projectcoördinator word je ingewerkt bij het op vijf na grootste staalconcern ter wereld. Als geen ander zul je begrijpen dat daar geen dag hetzelfde is. Super leuk! Toch?  Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment beschikbaar zijn. Terwijl je ook verantwoordelijk bent voor de financiën en het op te nemen werk. Daarnaast fungeer je ook als vraagbaak voor klant, leverancier én stuur je enkele collega’s aan. 

Bij koen ga je aan de slag in een dynamische omgeving en bieden wij jou de kans om jezelf verder ontwikkelen. Bij koen word je namelijk een skilled projectcoördinator! Kom jij ons team versterken?

ben jij de kandidaat?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding en heb je de nodige ervaring opgedaan binnen het onderhouden van (petro-) chemische en / of andere industriele installaties;
  • Je bent leergierig en grijpt deze kans met 2 handen aan om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Uiteraard ben je een echte techneut, maar vind jij het veel leuker om de mensen en het werk aan te sturen en te begeleiden.

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal en ben je na dit traineeship een doorgewinterde projectcoördinator;
  • Daarnaast ontvang je natuurlijk een goed contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Wij zijn een interim-specialist in 5 verschillende entiteiten, namelijk de hightech industrie, civiele-, installatie techniek, sociaal- en ruimtelijk domein. Bij koen stellen wij de ontwikkeling van onze interimmers voorop. Dit betekent dat wij onze slimmeriken verder brengen in hun carrière. Dit doen wij door middel van begeleiding, passende opleidingen en traineeships en bieden wij de meest gave en passende projecten. Daarnaast vinden wij naast hard werken, gezelligheid ook zeer belangrijk.
 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.