icon-arrow-left vacatures

Trainee engineer E.

MBO
Installatietechniek
Rotterdam
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Als Trainee engineer E in Rotterdam houd jij je bezig met het adviseren, ontwerpen, uitwerken en monitoren van elektrotechnische installaties. Dit doe je vaak in samenwerking met een senior collega die jou alle ins en outs van het vak gaat leren. Ook specificaties, werkomschrijvingen, bestekken en begrotingen vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Tot slot haak je aan bij de communicatie met de klant, zodat je er mede voor zorgt dat de wensen op de juiste manier vertaald worden naar een installatie.

 
Koen gaat net als jij mee met de ontwikkeling binnen de installatietechniek en wij bieden daarom nu de kans om via koen de HIT van Avans+ te gaan volgen! Een uitdagend traject waarbij je op de mooiste projecten van Nederland werkt en waarbij je tegelijkertijd je kennis een flinke boost geeft. Je ontvangt na afronding van de opleiding een post bachelor diploma Hogere Installatietechniek voor Elektrotechnische Installaties. Je kunt jezelf Integraal Installatietechnisch Ontwerper noemen en daarmee ben je een gewilde professional en een waardevolle toevoeging aan elk ontwerpteam! Solliciteer en start als Trainee engineer E (Elektrotechniek) in Rotterdam en groei door tot de expert binnen je vakgebied.
 

ben jij de kandidaat?

 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een HBO/bachelor diploma, een MBO niveau 4 diploma is bespreekbaar
 • Voordat je wordt toegelaten op de opleiding dien je een assessment te doorlopen waarin niveau en motivatie uitvoerig wordt getest
 • Je hebt ervaring in de gebouw gebonden installatietechniek bijvoorbeeld als engineer, werkvoorbereider of modelleur
 • Bereid zijn om aanwezig te zijn bij 65 bijeenkomsten verspreid over 2 jaar voor HIT E
 • De motivatie hebben om per week 8 tot 14 uur te reserveren voor thuisstudie

wat wij bieden?

 • een goed vast salaris, eventueel aangevuld met een interessante bonus
 • een mooie combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere 25 vakantiedagen (en de mogelijkheid om dagen bij te kopen)
 • mocht je naast de opleiding HIT nog behoefte en tijd hebben voor een andere opleiding stellen wij nog een opleidingsbudget van € 1250,- per jaar beschikbaar
 • een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken
 • coaching door een eigen consultant voor de juiste balans tussen werk en privé
 • kennissessies, trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak
 • leuke collega’s en diverse events door het jaar heen

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Als slimmerik ben je bij ons in vaste dienst. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit.
 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature Trainee engineer E (Elektrotechniek) in Rotterdam? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon. Er zal gebruik worden gemaakt van een toelatingsassessment voor de opleiding HIT.

Direct solliciteren

Joost Schrijnemakers

consultant

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.