icon-arrow-left vacatures

Software Engineer.

HBO
High tech
Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Heb je net je hbo-diploma Technische natuurkunde, Industriële automatisering of Electrotechniek behaald of ben je een paar jaar werkzaam en ben je op zoek naar een mooie uitdaging binnen de High Tech industrie? Ben jij daarnaast ook op zoek naar de afwisseling van verschillende opdrachtgevers en de zekerheid van een vaste baan? Dan zoekt koen jou als Software Engineer!

Werken in de High Tech industrie via koen betekend naast een vast dienstverband ook de flexibiliteit van uitdagende opdrachten door heel Nederland maar ook internationaal. Opdrachten die aansluiten op jouw interesses. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Samen kijken we naar de beschikbare projecten en naar wat bij jouw groeiambities past. Als Software engineer bij koen ben je door middel van een systematische en gedisciplineerde aanpak verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de ontwikkeling, de uitvoering en het onderhoud van software. Van het bepalen van de eisen tot aan de oplevering van de software speel je als Software engineer een belangrijke rol.

Jouw oplossingsgerichte instelling en creativiteit worden volop aangesproken door onze verschillende projecten. Je werkt aan processen binnen sectoren als Machinebouw, Industrie, Infra, Productie, Petrochemie, Maritiem, offshore en Food and Pharma. Creëren van functionele technische ontwerpen en het schrijven van programmatuur voor PLC-, SCADA- en/of DCS-systemen zijn belangrijke taken. Als het nodig is, stel je die software op locatie in bedrijf, verhelp je storingen en verzorg je upgrades. Je levert een wezenlijke bijdrage op uitdagende projecten. Zo bouw jij mee aan de toekomst van onze opdrachtgevers.

ben jij de kandidaat?

Wij zoeken een slimmerik die;

 • minimaal een Hbo-diploma Technische Natuurkunde, Industriële Automatisering of Elektrotechniek bezit
 • zijn verantwoordelijkheid kent en weet dat anderen afhankelijk zijn van de kwaliteit van het geleverde werk
 • ervaring heeft met programmeren van PLC/SCADA en/of DCS-systemen
 • bekendheid heeft met Siemens S7, WinCC, Allen Bradley, ControlLogix, Panelview, TIA portal
 • ruime ervaring heeft in het functioneel specificeren en vertalen naar technisch ontwerp
 • abstract denkvermogen heeft en in staat is in processen te denken
 • zowel zelfstandig als in teamverband nauwgezet zaken kan realiseren
 • drive en durf heeft; technische problemen zie jij als uitdagingen. Je denkt in oplossingen en durft initiatief te nemen
 • flexibel is; je kunt je prima redden in een zelfstandige functie én functioneert goed binnen een team
 • ambitie heeft; je bent leergierig en gemotiveerd om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied
 • het leuk vindt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom technische automatisering binnen de industrie.

wat wij bieden?

Wat bieden wij jou?
Jij bent een specialist in jouw vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij koen werk je mee aan de gaafste opdrachten en investeren wij in jouw ontwikkeling. Je krijgt bij ons:

 • uiteraard een goed salaris en een opleidingsbudget van € 1250,- per jaar
 • een mooie combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere 25 vakantiedagen (en de mogelijkheid om dagen bij te kopen)
 • een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken
 • coaching, kennissessies, trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak
 • leuke collega’s en diverse events door het jaar heen!

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Als slimmerik ben je bij ons in vaste dienst. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.