icon-arrow-left vacatures

Werkvoorbereider industrie | Amsterdam.

MBO
Werktuigbouwkunde
Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Is de juiste voorbereiding voor een optimale project uitvoering helemaal aan jou besteed, werk je graag in teamverband en wil jij je blijven ontwikkelen? Ben jij daarnaast ook op zoek naar de afwisseling van verschillende opdrachtgevers en de zekerheid van een vaste baan? Dan zoekt koen jou als Werkvoorbereider industrie!

Als Werkvoorbereider industrie is geen dag precies hetzelfde. Afwisseling is daarom voor jou key. En dat komt mooi uit, want als werkvoorbereider industrie ga jij aan de slag met verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de volledige of gedeeltelijke voorbereiding en begeleidt de projecten in de werkvoorbereidingsfase en uitvoeringsfase. Van opname op de werklocatie tot oplevering. Tijdens dit traject zorg je voor de selectie, levering en voorraden van industrieel projectmateriaal en zorg je voor een goede planning zodat het project tijdens uitvoering vlekkeloos verloopt. Je communiceert intern met alle afdelingen en extern met de opdrachtgever, toeleveranciers en onderaannemers. Jouw scherpe calculaties leveren een belangrijke bijdrage aan een efficiënte uitvoering van het project.

Technisch inzicht, commerciële houding en sociale vaardigheden zijn belangrijke eigenschappen om dit proces succesvol te laten verlopen en om naar jouw inzicht eventuele structurele verbeteringen door te kunnen voeren.

ben jij de kandidaat?

Wij zoeken een slimmerik die;

  • minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Instrumentatie of AOT bezit;
  • kennis heeft van onderhoudssystemen;
  • minimaal 2 jaar werkervaring heeft op het gebied van werkvoorbereiding of een soortgelijke functie binnen de industrie;
  • de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift;
  • in het bezit is van rijbewijs B.

wat wij bieden?

Jij bent de specialist in jouw vakgebied! Daarom ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving en een werkgever die betrokken is en zorgdraagt voor de juiste opdrachten. Bij koen investeren wij in jouw ontwikkeling en krijg je bij ons:

•    uiteraard een goed salaris en een opleidingsbudget van € 1250,- per jaar
•    een mooie combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere 25 vakantiedagen (en de mogelijkheid om dagen bij te kopen)
•    een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken
•    coaching, kennissessies, trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak
•    leuke collega’s en diverse events door het jaar heen!

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Als slimmerik ben je bij ons in vaste dienst. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.