icon-arrow-left
Vacatures

Starter hogere elektrotechniek.

MBO
Installatietechniek

wat jij gaat doen?

Je hebt je MBO-diploma niveau 4 op zak en je barst van de ambitie. Jij wilt werken aan uitdagende projecten én jezelf ontwikkelen naar HBO-niveau. Heb jij écht ambities en wil je investeren in jezelf? Dan is het opleidingsprogramma hogere elektrotechniek wat voor jou!

In twee jaar tijd werk je op projecten bij één van onze vooraanstaande opdrachtgevers. Daarnaast volg je ook de belangrijkste REVIT modules zodat je deze kennis kunt toepassen bij projecten in een BIM omgeving. Ook kun je jouw softskills trainen met de Voort Academy en krijg je intensieve begeleiding vanuit ons. Gedurende het programma heb je veel contact met andere young professionals en ervaren professionals. Er worden onderling bedrijfsbezoeken georganiseerd en je netwerk bereidt zich in hoog tempo uit. Bij goed functioneren krijg je de mogelijkheid om als professional bij ons in dienst te komen.
 

ben jij de kandidaat?

Heb je interesse in deze functie en ben jij de starter die we zoeken? Dan heb jij:

  • een relevant MBO-diploma (minimaal niveau 4) zoals installatietechniek of iets vergelijkbaars
  • een relevante stage is een pré
  • 0-3 jaar werkervaring

wat wij bieden?

Jij bent een specialist in jouw vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarom zorgen wij voor de juiste opdrachten. En investeren in jou en je ontwikkeling. Je krijgt bij ons:

  • een goed vast salaris.
  • een mooie combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere 25 vakantiedagen (en de mogelijkheid om dagen bij te kopen).
  • een opleidingsbudget van € 1250,- per jaar.
  • een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken.
  • coaching door een eigen consultant voor de juiste balans tussen werk en privé.
  • kennissessies, trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak.
  • leuke collega’s en diverse events door het jaar heen.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Als slimmerik ben je bij ons in vaste dienst. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Sjors Pieterse
Dennis Bakker

meer weten?

Neem dan contact met ons op.

bekijk contactpersonen

Direct solliciteren.