icon-arrow-left vacatures

Integraal klantmanager.

HBO
Sociale zaken
Tilburg
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Een integraal klantmanager bij koen is sociaal, punctueel en beschikt bovenal over een groot empatisch vermogen. Een echte slimmerik die zich graag verdiept in de medemens. Jij bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van doel- en rechtmatigheid. Dankzij jouw kennis en kunde zorg je ervoor dat burgers binnen deze gemeente de juiste handreikingen krijgen om te participeren in de maatschappij.

Dankzij jou en je mede koen collega's zorg je bijvoorbeeld voor dat een inwoner van de gemeente voorzien wordt in zijn levensonderhoud op basis van het bijbehorende dossier en onderzoek. Kortom als integraal klantmanager beoordeel je aanvragen levensonderhoud, bijzondere bijstand en/of minimaregelingen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het beheer van een eigen caseload en het inzetten, bewaken en beheren van instrumenten met als doel om uitstroom te bevorderen.

 

ben jij de kandidaat?

Als integraal klantmanager bij koen help je mensen een stapje verder. Dankzij jouw hulp zorg je ervoor dat de mensen in een bijstandsuitkering echt geholpen worden. Dankzij jouw talent krijgen burgers binnen de diverse gemeenten de hulp die zij verdienen. Voor de functie van integraal klantmanager vragen wij:

 • Je hebt lef. Jij kiest voor detachering bij koen en durft vorm te geven aan je carrière.
 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Sociaal-Juridische Dienstverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of vergelijkbaar;
 • Gemeentelijke werkervaring, zodat jij direct inzetbaar bent voor de gemeente;
 • Kennis en ervaring met de Participatiewet;
 • Een sociaal karakter, kritische blik én proactieve houding. 

wat wij bieden?

 • Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.
 • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.
 • Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling. 
 • Begeleiding en opleidingen omtrent de Participatiewet en andere veranderende wetten en regelgeving zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.
 • Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Sociaal die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een netwerk binnen de gemeentes en sociale diensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!
 • Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Als slimmerik ben je bij ons in dienst. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Direct solliciteren

Jilke Peeters

accountmanager sociaal domein

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.