icon-arrow-left vacatures

Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein.

HBO
WMO / Jeugd
Vlissingen
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Een kwaliteitsmedewerker sociaal domein bij koen beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, heeft een uitgebreide juridische kennis binnen het sociaal domein en weet om te kunnen gaan met tegengestelde belangen van partijen. Een echte slimmerik die zich graag verdiept in de wet- en regelgeving en kijkt naar wat er wel mogelijk is. 


Dankzij jou en je mede koen collega's zorg je er bijvoorbeeld door dat de afgegeven indicaties in het kader van de Wmo, Participatiewet en Jeugdwet getoetst worden op kwaliteit. Daarbij draag je zorg voor kwaliteitsontwikkeling en procesondersteuning op het werkterrein van het sociaal domein. 

ben jij de kandidaat?

Als kwaliteitsmedewerker sociaal domein help je mensen verder. Je kijkt naar de juridische mogelijkheden om mensen te ondersteunen. Voor de functie van kwaliteitsmedewerker sociaal domein vragen wij: 

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van rechten, sociaal-juridische dienstverlening of vergelijkbaar;
 • Gemeentelijke werkervaring als kwaliteitsmedewerker, zodat je direct inzetbaar bent voor de gemeente; 
 • Uitgebreide kennis en ervaring met de Wmo, Participatiewet en/of Jeugdwet;
 • Ervaring met het toetsen van kwaliteit en het efficiënter inrichten van processen op het gebied van de Wmo, Participatiewet en/of Jeugdwet.

wat wij bieden?

 • Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.
 • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.
 • Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling. 
 • Begeleiding en opleidingen omtrent de wet- en regelgeving binnen het sociaal domein zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.
 • Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Sociaal die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een netwerk binnen de gemeentes en sociale diensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!
 • Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren
Fill 1 Created with Sketch.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.