icon-arrow-left vacatures

Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening.

HBO
Ruimtelijke Ordening en Verkeer
Maastricht
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

  • Direct vast contract
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Jij hebt al enige werkervaring op zak. Je kent de bestemmingsplannen, zienswijzen en principeverzoeken en ziet dat je op een splitsing staan. Blijf je werken bij de gemeente en op je plek zitten of ga jij de stap maken naar complexere opdrachten en het maken van nieuwe beleid? Als beleidsadviseur ruimtelijke ordening neem jij een adviserende rol op je. Je draagt bij aan bestemmingsplannen, principeverzoeken en handelt zienswijzen af. Je hebt regelmatig contact met de gemeente en burgers en wordt vertrouwd met de complexere opdrachten die het werk te bieden heeft. Het speelveld is breed, maar samen met collega's wil jij de gemeente en burgers voorzien van het ruimtelijk beleid!

ben jij de kandidaat?

Binnen de functie beleidsadviseur ruimtelijke ordening zijn verschillende kwaliteiten en eigenschappen van belang. Jouw werk vereist verantwoordelijkheid en daarom kijkt koen naar de onderstaande punten:- Je hebt een hbo-diploma behaald in de richting planologie, ruimtelijke ordening of vergelijkbaar;

  • Jij hebt werkervaring binnen de gemeente opgedaan (2-3 jaar) binnen de functie beleidsadviseur ruimtelijke ordening;
  • Je beschikt over de juiste kennis als het gaat om de Omgevingswet;
  • Jij hebt een duidelijke visie, kijkt naar de toekomst en kunt een adviserende rol bieden.

wat wij bieden?

Wanneer je als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening in dienst treedt bij koen bieden wij:

  • Allereerst een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en een auto van de zaak die helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Zekerheid en diversiteit. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je bij diverse gemeentes aan diverse opdrachten.
  • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop!
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Direct solliciteren

Teddy van den Heuvel

accountmanager Weert

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.