icon-arrow-left vacatures

Uitvoerder.

MBO, HBO
Civiele techniek
amsterdam
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

We zijn in heel Nederland bij verschillende opdrachtgevers op zoek naar uitvoerders die onze klanten op interim basis helpen bij het uitvoeren van uiteenlopende projecten. Daarbij kom je bij koen in dienst en werk je op projectbasis bij verschillende bedrijven. 
Leidinggeven, coördineren, organiseren én plannen op de bouwplaats? Dat is een takenpakket wat jou erg aanspreekt. De dagelijkse leiding over de uitvoering van een civiel technisch project ligt in jouw handen. Jij houdt het toezicht op jouw personeel en organiseert het arbeid en materieel. De technische voortgang van een project bewaak jij als uitvoerder en door jou wordt het civiel technisch project op tijd met de afgesproken kwaliteit opgeleverd. 

Je kunt qua werkveld denken aan aanleg en reconstructies van wegen (wegenbouw), natuurgebieden, woonwijken, watersystemen etc. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeentes, waterschappen, provincies, projectontwikkelaars, adviesbureaus, aannemers en ontwikkelingsbedrijven.

ben jij de kandidaat?

Als uitvoerder neem jij mee:

 • HBO werk- en denkniveau? Check
 • 1-5 jaar werkervaring 
 • Samenwerken met een team? Daar krijg jij energie van
 • Een project wordt een groot succes? Dat komt door jouw bijdrage als uitvoerder

wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij koen in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:

 • Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken.
 • Doorgroeimogelijkheden naar projectleider: we bieden opleidingen, cursussen en de juiste werkervaring die je nodig hebt om projectleider te worden. 
 • Je ontvang direct een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien.
 • interessante arbeidsvoorwaarden zoals direct een vast contract,  aandraagbonussen en een leaseauto.
 • Een compleet pakket aan cursussen en trainingen welke je kan volgen wanneer het jou uitkomt je krijgt van ons de inloggegevens voor het online platform zodra je in dienst komt.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.
 • Salaris in deze functie -afhankelijk van ervaring- vanaf €3.000 tot €4.500

waar jij gaat werken?

Je gaat binnen koen werken als uitvoerder binnen de civiele techniek. koen is een organisatie waar een mix van starters tot meer ervaren professionals werken op verschillende projecten binnen Nederland. Allemaal gericht op het opdoen van kennis en kunde binnen de techniek, zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen met de nieuwste technologieën en een persoonlijke band hebben met elkaar. Regelmatig met elkaar iets ondernemen om de contacten te blijven hebben en een collega die een keer in de paar weken ook langskomt om te kijken hoe het gaat. Kortom een betrokken organisatie die met elkaar wilt zorgen voor de juiste balans op het werk.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Direct solliciteren

Patrick Muurling

business unit manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.