icon-arrow-left vacatures

Ambitieuze Functioneel Beheerder Sociaal Domein.

MBO, HBO
ICT
Apeldoorn, Nederland
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Beter gezegd: wat jij wil doen? Doormiddel van afwisselende projecten als Functioneel Beheerder krijg jij hernieuwde energie in het werk wat je uitvoert. De ene keer word jij als expert ingezet om een project in het sociale domein tot een succes te maken, de keer erop help jij een team door verzuim op te vangen. Telkens zullen dit opdrachten zijn die aansluiten op het ontwikkeltraject wat jij met je accountmanager van koen hebt uitgestippeld.

Als Functioneel Beheerder wordt jouw rol steeds belangrijker binnen het Sociale Domein. Jij weet namelijk als geen ander de vertaalslag te maken tussen IT en de rest van de organisatie. Dankzij jouw proactieve en open houding weet je zelf informatie te halen bij de juiste collega’s maar weten ze ook dat ze altijd bij jouw kunnen aankloppen op het moment dat ze zelf een verbeteridee hebben.
Bij gemeenten speelt altijd een heleboel, ze zijn constant bezig om de dienstverlening voor de burger te verbeteren. Als Functioneel Beheerder ben jij hierbij onmisbaar. Jij helpt bijvoorbeeld bij een eigen integratie platform ontwikkelen en het verkopen van een API, als onderdeel van een zelfontwikkelde dienst. Jij helpt bij de ontwikkeling van deze diensten en bij oplossing van problemen rond deze software.

Ook intern binnen koen is ben jij onmisbaar! We moeten het immers samen doen. Meermaals per jaar organiseren we daarom kennissessies waarbij je met onze andere Functioneel Beheerders ervaringen kan delen of inspiratie kan opdoen voor jouw nieuwe opdracht. Als ervaringsdeskundige weet jij als geen ander hoe je de nieuwe generatie Functioneel Beheerders kan helpen of vice versa of wellicht heb je goede ideeën waardoor wij onze dienstverlening kunnen verbeteren!
 

ben jij de kandidaat?

Vast wel! Tenminste als je jezelf ziet als een vrolijke collega, het als een uitdaging ziet om uit je ‘comfortzone’ te stappen, het leuk vindt om in veel keukens een kijkje te gaan nemen en dankbaar werk uit te voeren! Verder;

 • Je houdt van doorpakken;
 • Je kunt prioriteren;
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Toont initiatief zowel naar ons als de opdrachtgever waar je op dat moment zit;
 • Je bent flexibel maar wel kritisch.

wat wij bieden?

Simpel. Wij bieden wat jij nodig hebt. Binnen koen ben jij als professional leidend. Dat klinkt natuurlijk als een mooi verkooppraatje, maar kom eens langs voor ‘een bakkie’ om erachter te komen of we ook zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Naast direct een vast contract, een goed salaris tussen de €2.800 en €4.400 en 100% uitbetaling bij ziekte kun je verder het volgende verwachten:

 • Opleidingen, cursussen en kennissessies via onze eigen Academy die je kiest afhankelijk van jouw ambities;
 • Een leaseauto die je zelf mag uitkiezen en privé mag rijden;
 • Sociale en betrokken collega’s;
 • Koen loopt voorop voor jou. Jouw ambitie en persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Hard werken betekent ook hard ontspannen. Regelmatig organiseren we borrels en teamuitjes waarbij we met z’n allen even stoom gaan afblazen en elkaar ook beter als mens leren kennen om de samenwerking te versterken!
 

waar jij gaat werken?

Bij koen en vanuit daar toffe opdrachtgevers. Bouw je een netwerk voor de rest van je loopbaan!
Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

Meer weten? Bel Sjoerd even op 06 51 66 21 31

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon. Sjoerd Lansink 06 51 66 21 31

Direct solliciteren

Sjoerd Lansink

consultant

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.