icon-arrow-left vacatures

Junior Verkeerskundig medewerker.

HBO
Ruimtelijke Ordening en Verkeer
Arnhem
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Door het hele land lopen verschillende wegen. Deze wegen zijn door verschillende partijen tot stand gekomen. Jij als verkeerskundige weet als geen ander hoe belangrijk het is dat het verkeer goed door kan stromen. Hoe kan het veiliger, beter of desnoods anders ingericht worden? Dat zijn belangrijke gedachtegangen waar jij mee bezig gaat houden. Jij bent van belang en jij zorgt ervoor dat wij met zijn allen veilig de weg op kunnen.


Als verkeerskundige ben jij het aanspreekpunt voor vragen vanuit burgers, stel jij beleid op en houdt jij je bezig met lokale vraagstukken zoals afzettingen en parkeerproblematiek. Een belangrijke functie binnen de gemeente. Jij kunt echt impact gaan maken. Samen met burgers en gemeente zorg jij voor een veilige en goede doorstroming van het verkeer in Nederland.


 

ben jij de kandidaat?

Jij hebt lef. Jij kiest voor detachering bij koen omdat jij in verschillende keukens wilt kijken. Je hebt een goede basis. Het geeft jou energie als je problemen hebt weten op te lossen en je weet als geen ander hoe je de burgers meeneemt in het verhaal van de gemeente. Als junior verkeerskundige heb je;

 • Een afgeronde HBO-opleiding mobiliteit, planologie of vergelijkbaar;
 • Beschik je over overtuigingskracht, ben je praktisch ingesteld en ben je oplossingsgericht; 
 • Actuele kennis op het gebied van de wet- en regelgeving binnen het vakgebied mobiliteit. 

Erg belangrijk: Jij hebt al bij een gemeente binnengekeken met tenminste een stage. Heb je al werkervaring binnen een gemeente opgedaan? Top! Dit vergroot de kansen op een leuke opdracht.

wat wij bieden?

 • Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.
 • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.
 • Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling. 
 • Begeleiding en opleidingen omtrent mobiliteit en andere veranderende wetten en regelgeving zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.
 • Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Ruimte die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een netwerk binnen de gemeentes en sociale diensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!
 • Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Wiebe Dankers

accountmanager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.