icon-arrow-left vacatures

Lead engineer.

HBO
Installatietechniek
Utrecht, Nederland
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Als Lead Engineer ben je eindverantwoordelijk voor de ontwerpen van complexe installaties. Je pakt zowel de nieuwbouw- als de renovatieprojecten op. Je gaat het gesprek aan met de opdrachtgevers om de behoeften te bepalen en op basis daarvan stel je de projecteisen vast. Je hebt een adviserende rol richting de opdrachtgevers en je zorgt met je team dat de klantbehoefte wordt vertaald naar een functioneel ontwerp.

Tijdens de gehele ontwerpfase heb je een coördinerende rol richting jou team van engineers en tekenaars en ben je technisch eindverantwoordelijk. Je zorgt dat de kwaliteit en de voortgang van de engineering op een goede manier wordt gemonitord. Daarnaast help jij collega engineers te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Je begeleidt je collega's door de ontwerpen te controleren en te voorzien van feedback. Zo breng jij de gehele afdeling naar een nog hoger niveau.

Als slimmerik bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouw wensen. Jij als specialist deelt jouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder. Zo gaan we samen voorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant en collega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact. Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaal niet!

ben jij de kandidaat?

 • Je treedt op als projectleider
 • Je ontwerpt zelfstandig of in teamverband (complexe) projecten.
 • Je verzorgt de kostenberekeningen van de installaties in verschillende fasen van een project
 • Je bewaakt de afgesproken kwaliteit, planning en budget
 • Je werkt nauw samen met andere disciplines.
 • Je hebt lef en ambitie om bij verschillende opdrachtgevers te werken
 • Je wilt de opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegde waarde
 • Je hebt een technische opleiding op HBO-niveau of hoger afgerond in de richting werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek of vergelijkbaar

wat wij bieden?

 • Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist!
 • Daarnaast ontvang je van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk een goed salaris, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen in onze Academy en een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als Lead Engineer wil jij vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse toffe opdrachten. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Op onze beurt brengen wij jou verder in jouw carrière. Samen kijken we vooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met je collega’s bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar te ondernemen!

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Pieter Lip

business unit manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.