icon-arrow-left vacatures

BIM coordinator.

HBO
Installatietechniek
Utrecht, Nederland
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Als BIM Coördinator ben je verantwoordelijk voor het toetsen van de BIM technische gegevens op conformiteit met de in het contractdocument genoemde specificaties. In je rol vertegenwoordig je de opdrachtgever en werk je actief mee.
Jouw rol is het samenstellen en het coördineren van het integrale gebouwmodel, opgebouwd vanuit  de verschillende aspectmodellen van de verschillende disciplines, die betrokken zijn binnen het bouwproces.

Als professional bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouw wensen. Jij als specialist deelt jouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder. Zo gaan we samen voorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant en collega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact. Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaal niet!

ben jij de kandidaat?

 • het zelfstandig organiseren van complete en/of omvangrijke projecten;
 • het aanspreekpunt zijn voor de gehele projectgebonden engineering en daaraan gekoppelde disciplines;
 • het uitwerken van effectieve en gedetailleerde werkmethoden op basis waarvan de uitvoering van het project zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden;
 • het opstellen van een projectanalyse en het voorstellen van eventuele alternatieven en optimalisaties;
 • het opstellen van diverse planningen;
 • het controleren en coördineren van diverse 3D-modellen van architect, constructeur, leveranciers en partners.
 • Meedenken in het voortraject, zowel zelfstandig als in team verband. 
 • Je hebt lef en ambitie om bij verschillende opdrachtgevers te werken
 • Je wilt de opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegde waarde
 • Je hebt een technische opleiding op HBO-niveau of hoger afgerond in de richting werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek of vergelijkbaar

wat wij bieden?

 • Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist!
 • Daarnaast ontvang je van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk een goed salaris, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen in onze Academy en een leaseauto.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als BIM coordinator wil jij vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse toffe opdrachten. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Op onze beurt brengen wij jou verder in jouw carrière. Samen kijken we vooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met je collega’s bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar te ondernemen!

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Pieter Lip

business unit manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.