icon-arrow-left vacatures

Consultant bouwkunde.

MBO, HBO
Bouwkunde
Utrecht, Nederland
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

  • Direct vast contract
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Hallo commerciële netwerker! Maak jij ook zo makkelijk contact met mensen? En wil je samen met ons meebouwen aan een langdurige relatie en de verdere ontwikkeling van onze slimmeriken? Bij koen zijn wij op zoek naar een social skilled consultant bouwkunde. Jij haalt het beste in de mens naar boven en vindt het te gek om onze collega’s verder te helpen in hun carrière. Samen met onze werkvoorbereiders, calculators, tekenaars en projectleiders creëer je een ontwikkeltraject op maat en werken zij mee aan de meest uitdagende projecten bij onze klanten. Een consultant bouwkunde bij koen helpt mensen echt verder in hun carrière. Kom jij ons team versterken?

Voor een consultant bouwkunde bij koen is geen dag hetzelfde. Dit geeft jou energie. Want wanneer je aan de slag gaat bij koen ben je verzekerd van een baan met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en vrijheid. Jij bent verantwoordelijkheid voor je eigen netwerk binnen de bouwkunde. Jij bouwt mee aan de verdere loopbaanontwikkeling van onze slimmeriken. Dankzij jou werkt een bouwkundig professional mee aan diverse gave projecten en creëer je voor hen een ontwikkeltraject op maat. Dit noemen wij de groeiversneller en zo help jij onze collega’s echt verder in hun carrière!

Een consultant bouwkunde bij koen is een ster in het bij elkaar brengen van kandidaat en opdrachtgever. Jij weet als geen ander wat een professional drijft. Bij koen zijn wij dan ook op zoek naar een collega die weet waar het omdraait. Een collega die kan verbinden en onze slimmeriken in contact brengt met de juiste opdrachtgevers!

 

ben jij de kandidaat?

Je bent nieuwsgierig, commercieel gedreven, beschikt over een afgeronde hbo opleiding en bent een ster in het bij elkaar brengen van mensen. Nieuwsgierig of twijfel je nog steeds? Ik ben per mail, WhatsApp, telefonisch of per sms bereikbaar op 06-29004475 of m.dijkgraaf@koen.com en beantwoord graag al je vragen. Hopelijk tot ziens!
 

wat wij bieden?

  • Uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij hoort natuurlijk een goed salaris, aantrekkelijk bonusregeling en 30 vakantiedagen
  • Een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken
  • Laptop, telefoon en alle andere middelen die jouw werk makkelijker maken
  • Training- en opleidingsmogelijkheden
  • Een sociaal betrokken organisatie die voorop loopt voor jou. Bij koen helpen wij niet alleen onze professionals, maar ook jou verder in je carrière.

waar jij gaat werken?

koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Naast hard werken vinden wij gezelligheid ook zeer belangrijk. Op al onze vestigingen staat dan ook standaard een tafelvoetbal en organiseren wij regelmatig leuke uitjes. Maar het zijn onze professionals waar het om draait. Wij brengen slimmeriken bij elkaar. En wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en onze collega’s verder te brengen in hun carrière. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen.

 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sander van Walstijn

consultant

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.