icon-arrow-left vacatures

Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening.

HBO
Ruimtelijke Ordening en Verkeer
Limburg
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

  • Direct vast contract
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Beschik jij over een afgeronde hbo-/wo opleiding in de studierichting planologie, ruimtelijke ordening of vergelijkbaar en wil jij je verder ontwikkelen in een wereld die volop in beweging is? Bij koen helpen wij jou graag verder en word jij de specialist binnen het ruimtelijk domein. Met jouw planologische kennis en kunde help je gemeentes verder. Jij geeft juridisch advies bij ruimtelijke vraagstukken en denk je mee bij de herinrichting van stedelijk gebied! Bij koen kijken wij uit naar een beleidsmedewerker ruimtelijke ordening! Kom jij ons team versterken?


Wat ga je doen?
Door de toenemende drukte moet er kritisch worden gekeken naar de herinrichting van stedelijke gebieden. Er ontstaan nieuwe ruimtelijke plannen en dat is een complexe opgave. Tegenwoordig hebben we te maken met nieuwe zaken zoals klimaatverandering. Het zogeheten ‘hitte eilandeffect’ en wateroverlast. Maar dat het complex is, schrikt jou niet af. Met jouw planologische kennis bedenk jij klimaatbestendige maatregelen en bevorder je de volksgezondheid, leefbaarheid, veiligheid van de stad en haar bewoners.

Een beleidsmedewerker ruimtelijke ordening bij koen beschikt over een gezonde dosis lef en een creatief denkvermogen. Met jouw kennis en kunde adviseer jij het management en het bestuur op planologisch gebied en lever je een belangrijke bijdrage bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Je werkt intensief samen met de adviseur economische zaken, collega-adviseurs RO, omliggende gemeenten en de provincie. En wanneer dit niet divers genoeg voor je is, zet je ook de strategische plannen uit voor de ontwikkeling van het buitengebied en vertegenwoordig je bij bezwaar- en beroepsprocedures de gemeente in de rechtbank. Kortom als beleidsmedewerker bij koen krijg je gegarandeerd een zeer afwisselend takenpakket. Jij bent een professional en levert een belangrijke juridische bijdrage alsook op het gebied integraal beleid!

ben jij de kandidaat?

Een beleidsmedewerker ruimtelijke ordening bij koen beschik over een afgeronde hbo-/wo opleiding in de studierichting planologie, ruimtelijke ordening of vergelijkbaar. Daarnaast ben je dapper en schrikt uitdaging jou niet af. Met jouw planologische kennis en kunde ga je bij diverse gemeentes aan de slag en bijt je vast in maatschappelijke vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Treed je bij ons in dienst, dan ontvang je direct een vast contract en mag je rekenen op tal van beschikbare trainingen en opleidingen. Want net als jij vinden wij verdere loopbaanontwikkeling belangrijk. Bij koen staat jouw carrière voorop.

wat wij bieden?

Wanneer je als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening in dienst treedt bij koen bieden wij:

  • Allereerst een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en een auto van de zaak die helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Zekerheid en diversiteit. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je bij diverse gemeentes aan diverse opdrachten.
  • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop!
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Direct solliciteren

Teddy van den Heuvel

accountmanager Weert

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.