icon-arrow-left vacatures

Applicatieontwikkelaar GIS.

HBO
ICT
Capelle aan den IJssel
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Stel je eens voor dat je vast in dienst bent en aan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij echt je tanden in kunt zetten. Die jouw groei versnellen. En stel je eens voor dat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken. Klinkt dat gaaf? Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en is deze Applicatieontwikkelaar GEO-ICT vacature jou op het lijf geschreven. 

Als slimmerik bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouw wensen. Jij als specialist deelt jouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder. Zo gaan we samen voorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant en collega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact. Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaal niet!

functie-inhoud applicatieontwikkelaar GEO-ICT
Als Applicatieontwikkelaar GEO-ICT bij koen werk jij mee aan het inrichten van GIS-applicaties bij verschillende opdrachtgevers binnen het publieke domein. Met de komst van de Omgevingswet en de implementatie daarvan willen gemeenten meer data gestuurd gaan werken. Daar ga jij een grote rol in spelen. Daarbij hoort het verbeteren van het bedrijfsproces vanaf het eerste idee en programmeren tot en met de uitvoering van het project. Het bedrijfsproces wordt verbeterd door gebruik te maken van de methode van Business Proces Management. BPM gaat over innoveren, automatiseren, verbeteren en efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen. Het vormt de brug tussen ICT en procesverbeteringsmethodieken en zorgt ervoor dat resultaten zichtbaar en meetbaar worden. Om dit inzichtelijk te maken op de kaart speelt GIS hierin een belangrijke rol.

Je gaat aan de slag met het inrichten van GIS-applicaties t.b.v. projecten openbare ruimte, inrichten van workflows in GIS-applicaties en het koppelen van GIS-applicaties aan bestaande beheersystemen openbare ruimte. Het gaat hierbij om architectuuronderdelen als: Inrichten GIS-workflow, koppelingen, Integratie van BOR in gemeentelijke workflows, Visualisatie van workflow in complexe GIS-BI reporting.  

ben jij de kandidaat?

Voor deze vacature applicatieontwikkelaar GIS zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde en karakter!

 • Je hebt lef en ambitie om bij verschillende opdrachtgevers te werken
 • Je wilt de opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegde waarde
 • Je bent proactief en wilt voorop lopen in je vak
 • Je hebt de drive om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien
 • Je deelt graag je kennis met opdrachtgevers en collega’s
 • Je hebt Hbo werk- en denkniveau en hebt een opleiding met een ICT component
 • Kwaliteitsgericht handelen met oog voor detail.
 • Ervaring met software zoals Geoserver, Openlayers, .net Core, Docker, Angular 9, Arcgis Enterprice, Arcgis javascript api, FME, Mysql, Camunda BPM, Java, Ogr20gr is een pré. 

wat wij bieden?

Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist! Dit krijg je verder van ons: 

 • Direct een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Een bruto salaris tussen de €3.500 en €4.700
 • 100% uitbetaling bij ziekte maar ook op het moment als er geen passend project is
 • Opleidingsbudget, gratis deelname aan trainingen en opleidingen in onze Academy
 • Een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt.

Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes. En kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als applicatieontwikkelaar GIS wil jij vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse toffe opdrachten. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij ICT vraagstukken. Op onze beurt brengen wij jou verder in jouw carrière. Samen kijken we vooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met je collega’s bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar te ondernemen!
 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

stefan braakhuis

commercieel manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.