icon-arrow-left vacatures

Vacature Ontwerper / werkvoorbereider (Gemeente).

MBO, HBO
Civiele techniek
Weert, Nederland
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Als ontwerper/werkvoorbereider civiele techniek werk je samen met de projectleiders binnen de gemeente. Daarnaast heb je nauw contact met de opzichters en uiteraard je collega- ontwerpers/werkvoorbereiders. Je bespreekt complexe civiel gerelateerde onderdelen binnen gemeentelijke projecten in de openbare ruimte en gaat hiervoor samen op zoek naar passende oplossingen. Denk hierbij aan de volgende projecten: reconstructies van bestaande infrastructuur, technische constructies en installaties voor rioolgemalen t.b.v. de infra, groot onderhoudsprojecten voor rioleringen, wegen en kunstwerken of de realisatie van diverse uitbreidingsplannen. Daarnaast draag je ook zorg voor de bijbehorende bestekken, calculaties en aanbesteding voor de uitvoering. Tot slot is het eventueel mogelijk om voor enkele kleine projecten als (jr.) projectleider te fungeren. 

Werkvoorbereider bij koen? Gegarandeerd een ideale combinatie van zekerheid en variatie. Dankzij jou kennis en kunde breng jij opdrachtgevers op weg. Hierdoor gaan we samen voorop waarbij persoonlijk contact erg belangrijk is. Tevens leer je de allernieuwste technieken op gebied van grote projecten waardoor je continu voorop loopt en kennis kan delen.

ben jij de kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider die voor kwaliteit en werkplezier kiest! Verder vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Ervaring heeft in de grond-, weg en/of waterbouw;
 • Op HBO-niveau kan denken;
 • Ervaring heeft met ACAD, Excel, Word, Primavera of. bij voorkeur, met MS Project;
 • Ervaring heeft met het optimaliseren van het inkoopproces en het goed opstellen van inkoopspecificaties;
 • Ervaring met het opstellen van werkplannen project werkinstructies;
 • Mondeling en schriftelijk goed kan communiceren;
 • Goed inlevingsvermogen bezit, analytisch kan denken, en oplossingsgericht is;
 • Leidende rol pakt bij de uitvoering van processen en zorgt voor adequate kennisdeling;
 • Advies kan geven en met oplossingen komt;
 • Samen kan werken in een team.

wat wij bieden?

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij. Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal. Dit doen wij door persoonlijke begeleiding door een vaste consultant van Koen
 • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris, ontwikkelgarantie en eventueel een auto.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en vakinhoudelijke kennissessies met het hele team.

waar jij gaat werken?

Werken bij koen betekent variatie, zekerheid en werken bij uitdagende opdrachten. Deze opdrachten vinden plaats in heel Nederland, bij verschillende overheden. Koen heeft een netwerk van honderden opdrachtgevers en dus is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook voor jou is, wij staan altijd achter je. Wij kijken graag samen vooruit! Kom jij ons team versterken met de juiste kennis?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Direct solliciteren

Jeannot Dupuis

accountmanager ruimtelijk domein

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.