icon-arrow-left vacatures

tekenaar civiele techniek.

MBO
Civiele techniek
Schiedam
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Als tekenaar houd jij je bezig met uitdagende civiele projecten. Jij zorgt voor het ontwerp en werkt dit uit op detailniveau. Dankzij jouw ontwerpen zijn de projecten voor het hele team overzichtelijk, maar ook tijdens de uitvoering! Je krijgt te maken met verschillende opdrachten, van groot tot klein, van waterbouw tot wegen. Wij zorgen ervoor dat jij aan het juiste project komt te werken, daar waar versterking nodig is. Wat betreft werkzaamheden zul je aan het volgende moeten denken:- Het maken van: overzichtstekeningen, detailtekeningen, dwarsdoorsneden, lengteprofielen en As-Built tekeningen.
 • Gegevens genereren (met behulp van Civil3d)
 • Werken met AutoCADAls tekenaar bij Koen bieden wij jou de mogelijkheid om te werken aan de meest uitdagende projecten. Dankzij het bezig zijn met modelleren en 3d modellen blijf jij jezelf ontwikkelen. Wij zorgen er uiteraard voor dat de opdrachten aansluiten bij jouw behoeften en ambities. Wij zijn pas tevreden wanneer jij op je plek zit. Jij deelt graag je kennis met opdrachtgevers om ze zo verder te helpen, want samen gaan we voorop. Bij Koen is er veel persoonlijk contact en wordt er continu gewerkt aan het werken/omgaan met de nieuwste technieken op grote projecten. Dit heeft als voordeel dat jij altijd voorop blijft lopen en kennis kunt blijven delen.

ben jij de kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een tekenaar die:

 • De opleiding MBO Infra Techniek of HBO Civiele Techniek heeft afgerond
 • Passie voor civieltechnisch tekenen en ontwerpen heeft
 • Aan het begin van zijn/haar carrière staat of iemand die wil doorgroeien
 • Op de hoogte is met programma's als AutoCAD, Civil3d, Microstation, GIS (deze kennis mag ook opgedaan zijn tijdens stage)
 • Ervaring heeft op verschillende soorten grote projecten.

wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij koen in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:

 • Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist!
 • Daarnaast ontvang je van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk een goed salaris, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen en een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Een compleet pakket aan cursussen en trainingen welke je kan volgen wanneer het jou uitkomt je krijgt van ons de inloggegevens voor het online platform zodra je in dienst komt.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aandraagbonus
 • Een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • 25 verlofdagen, 15 ATV en een auto van de zaak
 • Salaris in deze functie -afhankelijk van ervaring- vanaf €2000 tot €3500

 

waar jij gaat werken?

Je gaat binnen koen werken als tekenaar binnen de civiele techniek. Koen is een organisatie waar een mix van starters tot meer ervaren professionals werken op verschillende projecten binnen Nederland. Allemaal gericht op het opdoen van kennis en kunde binnen de techniek, zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen met de nieuwste technologieën en een persoonlijke band hebben met elkaar. Regelmatig met elkaar iets ondernemen om de contacten te blijven hebben en een collega die een keer in de paar weken ook langskomt om te kijken hoe het gaat. Kortom een betrokken organisatie die met elkaar wilt zorgen voor de juiste balans op het werk.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Direct solliciteren

Patrick Muurling

business unit manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.