icon-arrow-left vacatures

Accountmanager Installatietechniek.

MBO, HBO
Intern
Apeldoorn, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo nieuwe collega! Krijg jij er energie van om in contact te zijn met mensen? Heb je een open blik en maak jij makkelijk verbinding? Wil je samen met ons meebouwen aan een langdurige relatie en de verdere ontwikkeling van onze slimmeriken? Bij koen zijn wij op zoek naar een accountmanager binnen de installatietechniek. Jij haalt het beste in de mens naar boven en vindt het te gek om onze professionals verder te helpen in hun carrière.

ben jij de kandidaat?

•  Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en bent een ster in het verbinden van mensen. 
•  Je bent een echte netwerker en acteert het liefst in een rol met veel vrijheid en ondernemerschap.
•  Jij snapt als geen ander wat een professional in de installatietechniek drijft in hun vakgebied!
•  Je hebt ambitie, passie en een gedreven persoonlijkheid
•  Je hebt al enkele jaren werkervaring in de rol van accountmanager, bij voorkeur ervaring of een netwerk binnen de installatietechniek. 
 

wat wij bieden?

• Uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij hoort natuurlijk een goed salaris, aantrekkelijk bonusregeling, 30 vakantiedagen en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken. 
• Een sociaal betrokken organisatie die voorop loopt voor jou. Bij koen helpen wij niet alleen onze professionals, maar ook jou verder in je carrière.
• Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk. Op elke vestiging staat dan ook standaard een tafelvoetbal en organiseren wij regelmatig leuke uitjes.
 

waar jij gaat werken?

koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Naast hard werken vinden wij gezelligheid ook zeer belangrijk. Op al onze vestigingen staat dan ook standaard een tafelvoetbal, is er ruimte voor humor en interesse in elkaar. Ook organiseren wij regelmatig leuke uitjes. Maar het zijn onze professionals waar het om draait. Samen brengen we ze verder in hun carrière door middel van goede opleidingen en de meest toffe en uitdagende opdrachten. Wij brengen slimmeriken bij elkaar. En wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en onze collega’s verder te brengen in hun carrière. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie of mail je CV naar e.smit@koen.com. Voor vragen kun je bellen naar Esmee Smit 06-51486767.

Direct solliciteren
Fill 1 Created with Sketch.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.