icon-arrow-left vacatures

Accountmanager Ruimtelijk domein.

MBO, HBO
Intern
Capelle aan den IJssel, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Heb jij ervaring binnen het ruimtelijk domein en ben jij tevens een echte netwerker? Krijg je energie van het bij elkaar brengen van opdrachtgever en kandidaat, daar je de ontwikkeling van onze slimmeriken voorop stelt? Bij koen bouw je in een commerciële 360 graden rol mee aan de loopbaan ontwikkeling van onze interim professionals en werf je nieuwe opdrachten bij diverse overheden. Bij koen bieden wij jou een sterke basis gericht op jouw verdere ontwikkeling en ambitie! Kom jij ons team in Capelle versterken?


Over de functie:
Als Accountmanager Ruimtelijk Domein bij koen is geen dag hetzelfde. Van afwisseling krijg je energie, jij houdt namelijk van dynamiek en afwisseling in je werk! Bij koen krijg je veel vrijheid, jij draagt de volledige verantwoordelijkheid over je eigen netwerk. Dit betekent dat je bouwt aan de persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers en onze interim professionals, maar ook dat je op zoek gaat naar nieuwe opdrachten en projecten bij de diverse gemeenten, provincies en / of waterschappen.

Jij bent een ster in het bij elkaar brengen van kandidaat en opdrachtgever, als geen ander weet jij wat kandidaten drijft. Wat is zijn / haar ambitie en hoe kan jij daarbij helpen? Bij koen zijn wij dan ook op zoek naar een collega die weet waar het omdraait, een collega die onze kandidaten weet te binden, begeleiden en in contact brengt met de juiste opdrachtgevers!
 

ben jij de kandidaat?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en vindt het leuk om mensen te binden en te boeien. Je bent een echte netwerker en acteert het liefst in een rol met veel vrijheid en ondernemerschap. Onze nieuwe collega is persoonlijk, energiek en spreekt de taal van de overheid. Je bent bij voorkeur actief binnen de overheid en vindt het leuk om aan de andere kant van de tafel te zitten of ben jij die commerciële netwerker die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière?

wat wij bieden?

• Uiteraard een goed contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een vast contract, auto van de zaak, 30 vakantiedagen en een interessante bonusregeling; 
• Een sociaal betrokken organisatie die voorop loopt voor jou. Bij koen helpen wij jou verder met je carrière; 
• Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken erg belangrijk. Op elke vestiging staat er dan ook standaard een tafelvoetbal en organiseren wij regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Bij koen stellen wij de ontwikkeling van onze interimmers voorop. Dit betekent dat jij als accountmanager de verantwoordelijkheid hebt om onze slimmeriken verder te brengen in hun carrière. Dit doe je door middel van begeleiding, passende opleidingen en traineeships en biedt je hen de meest gave en passende projecten. Daarnaast vinden wij naast hard werken, gezelligheid ook zeer belangrijk. Op al onze vestigingen staat dan ook standaard een tafelvoetbal, organiseren wij regelmatig leuke uitjes en werken allemaal samen om koen steeds beter te maken. Maar het zijn onze professionals waar het om draait. Wij brengen slimmeriken bij elkaar. En wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en onze collega’s verder te brengen in hun carrière. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie of mail je CV naar e.smit@koen.com. Voor vragen kun je bellen met Esmee Smit 06-51486767.

Direct solliciteren
Fill 1 Created with Sketch.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.