icon-arrow-left vacatures

consultant installatietechniek.

HBO
Installatietechniek
Apeldoorn/Zwolle/Amersfoort
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hi zelfstandige business bouwer! Bezit jij over een grote dosis energie en positiviteit? En heb jij altijd al gevoel gehad voor ondernemen? Dan ben jij bij koen aan het goede adres. In deze uitdagende functie ben jij hét gezicht van koen. Jij gaat aan de slag als consultant installatietechniek in de regio midden-oost Nederland. Samen met een team bouw je aan een groot netwerk binnen de installatietechniek. Binnen dat netwerk heb jij een eigen regio waar jij verantwoordelijk voor bent. Help jij het team installatietechniek verder naar de volgende stap?

Het gaat om een tijdelijke functie met kans op verlenging. Onze collega Eva gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Daarom zoeken wij een enthousiaste collega die haar tijdelijk kan vervangen. Als het van beide kanten goed bevalt, gaan we daarna samen enthousiast door.

Als consultant bij koen ben je een ondernemer en carrière coach ineen. Jij snapt wat commercieel denken inhoudt, maar hebt ook oog voor de professionals en opdrachtgevers die jij verder helpt. Je hebt al sporen achtergelaten op de arbeidsmarkt en bent klaar voor de volgende stap. Jij wilt verantwoordelijkheid, zeggenschap en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van morgen. Want daar krijg jij energie van.

Jij bindt en behoudt slimmeriken in de installatietechniek aan koen. Daarnaast doe jij er alles aan om een netwerk van opdrachtgevers te bouwen. Samen met de professionals kijk jij naar hun wensen. Waar worden zij gelukkig van? En hoe helpen zij de opdrachtgever verder? Door te luisteren naar de professionals en hen uit te dagen om zichzelf te ontwikkelen, boek je niet alleen resultaat maar ben je ook daadwerkelijk een meerwaarde voor jouw professionals en opdrachtgevers. Tevreden professionals met veel kennis en kunde tillen de opdrachtgever tenslotte naar een hoger level.

ben jij de kandidaat?

Jij bent bedreven in communiceren en gesprekken gaan jou goed af. Of het nou met een klant, opdrachtgever of collega is: jij hebt jouw woordje klaar. Mensen zien jou als een echte netwerker. Je vindt het leuk om de juiste slimmerik aan de juiste opdrachtgever te koppelen. En andersom natuurlijk. In jouw werk ben jij resultaatgericht ingesteld. Je houdt je doel voor ogen en doet er alles aan om dit te bereiken. Hierin komt de ondernemer in jou naar boven. Om dat te bereiken moet je initiatief nemen en oprecht geïnteresseerd zijn in de mens en ontwikkelingen van morgen.

wat wij bieden?

  • Bij koen krijg jij de kans om op geheel zelfstandige wijze jouw regio uit te bouwen en deze in kaart te brengen.
  • Jij wil vooruit. Blijven leren, ontwikkelen en verbeteren. Bij koen bieden wij daar alle ruimte voor.
  • Onbeperkt toegang tot de NCOI online academy met meer dan 100 trainingen.
  • Je krijgt een opleidingsbudget van €1250,- per jaar om trainingen, cursussen en (externe) opleidingen te volgen. Zo groeien we samen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij hoort natuurlijk een goed salaris, een aantrekkelijke bonusregeling met 30 vakantiedagen, laptop en telefoon van de zaak en flexibele werktijden.
  • Lease-auto die je zelf mag uitzoeken.

waar jij gaat werken?

koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Naast hard werken vinden wij gezelligheid ook zeer belangrijk. Samen eten we graag een hapje (als de horeca open is) en organiseren wij ook regelmatig leuke uitjes. Wij brengen slimmeriken bij elkaar. En wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en onze collega’s verder te brengen in hun carrière. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen. 

meer weten?

Vol van energie over deze vacature maar toch nog wat vragen? Geen probleem! Ik ben per bereikbaar op 06-29004475 of m.dijkgraaf@koen.com

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Mark Dijkgraaf

commercieel manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.