icon-arrow-left vacatures

Ontwerper Civiele Techniek.

HBO
Civiele techniek
Leiden
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

In de functie als ontwerper civiele techniek ga jij je bezighouden met het bedenken van technische oplossingen binnen D&C projecten. Denk hierbij aan het opstellen van wegontwerpen en ontwerptekeningen tijdens de verschillende fasen van het project, welke voldoen aan de gestelde eisen. Dit ga je doen met behulp van het softwarepakket van Autodesk. Je komt in teamverband te werken waarbij communicatieve vaardigheden van belang zijn, zowel voor de samenwerking als het overbrengen van informatie. Als ontwerper krijg je de kans om aan mooie civiel technische projecten mee te werken en hier een steentje aan bij te dragen. Daarnaast krijg je ook de kans om kennis op te doen met BIM je kan bijvoorbeeld met programma's als Infraworks en Navisworks aan de slag. Heb je deze kennis nog niet? Geen probleem wij hebben 1 keer per jaar voor alle ontwerpers en modelleurs een cursus waar we nieuwe programma's en updates leren kennen zodat we altijd up to date zijn.

ben jij de kandidaat?

Voor de vacature ontwerper civiele techniek zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde en karakter! Als ontwerper beschik jij over: 
 

 • een afgeronde opleiding Civiele Techniek of een andere relevante technische opleiding
 • ervaring met het softwarepakket Autodesk; C3D, SAC, IW, NW etc
 • ervaring met het werken volgens de geldende richtlijnen/eisen binnen de civiele techniek
 • in bezit van diploma VCA-VOL of VCA-Basis
 • klantvriendelijk, altijd de beste prestatie willen leveren, energiek en vooruitstrevend werken, vanuit oprechte interesse en persoonlijk aandacht de verbinding maken en je verantwoordelijk voelen
 • op de hoogte zijn en volgen van ontwikkelingen binnen het vakgebied

Verder ben je communicatief vaardig, kun je goed in teamverband werken en ben je in staat om aan meerdere opdracht tegelijk te werken.

wat wij bieden?

Jij bent een specialist in jouw vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarom zorgen wij voor de juiste opdrachten. En investeren in jou en je ontwikkeling. Je krijgt bij ons:

 • een goed vast salaris, eventueel aangevuld met een interessante bonus
 • een mooie combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere 25 vakantiedagen en 15 ATV (en de mogelijkheid om dagen bij te kopen)
 • een opleidingsbudget van € 1250,- per jaar en de mogelijkheid om oneindig gebruik te maken van al onze E-Learning trainingen ism de NCOI
 • een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken
 • coaching door een eigen consultant voor de juiste balans tussen werk en privé
 • kennissessies, trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak
 • leuke collega’s en diverse events door het jaar heen

 

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Als slimmerik ben je bij ons in vaste dienst. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Jeffrey Riemers

consultant

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.