icon-arrow-left vacatures

Inspecteur bruggen.

MBO
Civiele techniek
Amsterdam
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Zeer actueel is de staat van bruggen en kademuren. Niet alleen in onze hoofdstad, maar ook elders staat dit op de politieke agenda. De publieke veiligheid speelt een grote rol, maar ook zijn het vaak omvangrijke projecten. Soms zijn het ook kleine projecten op een zeer overzichtelijke schaalgrootte.
Wij zijn opzoek naar iemand met enige constructieve kennis, die visuele inspecties kan uitvoeren aan bruggen en/of kademuren. Dit doe je fysiek buiten en bent in staat om een onderbouwd oordeel te geven. Tevens ben jij de persoon die de inspectie kan uitwerken in een rapport naar de klant. 

ben jij de kandidaat?

– Ervaring in het constructieve vakgebied
– Bekend met het opstellen van rapporten 
– Ervaring met het zelfstandig uitvoeren van inspecties
– Verbaal sterk 
– Proactief en iemand die meters wil maken. 

wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij koen in dienst. Jij staat bij ons centraal. Wij zorgen dat jij op de juiste opdracht komt te werken, steeds weer. Waar jij past. Waar jij je ontwikkelt en met jouw kennis de opdrachtgever laat groeien. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. 

  • Een (vaste) baan bij koen
  • Een goed salaris 
  • Een auto of km vergoeding 
  • Een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • Onbeperkte deelname aan ons E-Learningsprogramma ism NCOI
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • Salaris ligt tussen de 2500 en 3200 euro bruto per maand (obv een werkweek van 40 uur) afhankelijk van ervaring en kennis.

waar jij gaat werken?

Primair kies je voor koen. 
Samen kijken wij naar projecten die passen bij jouw ambities en ontwikkeling. Soms net buiten de comfortzone om je te prikkelen en uit te dagen juist die stappen te maken die daarvoor nodig zijn.

Jij wil jij vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse toffe opdrachten. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Op onze beurt brengen wij jou verder in jouw carrière. 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Werner Falke

commercieel manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.