senior BIM modelleur vacatures
senior BIM modelleur vacatures

Vakgebied

Werkervaring

Branche

Wis filters

32 senior BIM modelleur vacatures gevonden

Zoek je senior BIM modelleur vacatures waarmee jij vooruit komt? Bij koen kan je jouw groei versnellen. Je werkt aan uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Projecten die aansluiten bij je ambities. Gewoon vanuit een vast contract bij koen. Afwisseling én zekerheid dus. Bekijk maar eens onze senior BIM modelleur vacatures.

BIM modelleur

Ben jij klaar om je kennis en kunde te laten zien als modelleur? Wij zoeken jou! Koen is op zoek naar een modelleur in de regio Heerenveen.

Gepubliceerd 31 augustus 2022
  • Installatietechniek
  • Heerenveen
  • 1 - 3 jaar

BIM modelleur

Ben jij klaar om je kennis en kunde te laten zien als modelleur? Wij zoeken jou! Koen is op zoek naar een modelleur in de regio Gorinchem.

Gepubliceerd 31 augustus 2022
  • Installatietechniek
  • Gorinchem
  • 1 - 3 jaar

breed aanbod senior BIM modelleur vacatures

Werken bij koen betekent veel variatie. Je doet projecten bij verschillende opdrachtgevers. Denk aan een gigantisch distributiecentrum bij een aannemersbedrijf. Een innovatief ziekenhuis bij een adviesbureau. Of misschien wel een klimaatneutraal kantoorpand voor een woningcorporatie. Net wat jij interessant vindt.

We zorgen voor projecten die aansluiten bij je ambities. Want ook als senior BIM modelleur ben je nooit uitgeleerd. Ben je eraan toe om door te groeien? Ook dan heb jij volop mogelijkheden bij koen. Zit de juiste vacature er niet tussen? Laat vooral van je horen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

wat houdt een senior BIM modelleur vacature bij koen in?

Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op interimbasis voor verschillende opdrachtgevers. Je leert dus steeds nieuwe omgevingen, mensen en werkwijzen kennen. Zo vergroot je jouw kennis en kunde. Je krijgt veel afwisseling in je werk en gaat het avontuur aan. Maar dan wel met de zekerheid van een vaste werkgever.

Wij regelen alles voor je. Van uitdagende projecten tot trainingen en opleidingen. Ook kan je deelnemen aan kennissessies om te sparren met andere slimmeriken zoals jij. Je krijgt een vaste begeleider bij koen. En minstens zo belangrijk, een goed salaris en een mooie leaseauto. Bekijk alle voordelen van werken bij koen maar eens.

ben jij dé kandidaat?

Als senior heb je natuurlijk al veel kennis en kunde, maar jij wilt blijven leren. Je bent een echte BIM ambassadeur die voorop loopt in het vak. Jouw expertise zet je graag in om verschillende bedrijven vooruit te brengen. Veel afwisseling klinkt jou als muziek in de oren. Je bent oplossingsgericht, gedreven en hebt een flinke dosis lef. Dat zijn competenties die jou kenmerken als BIM modelleur. En jij wilt vooruit.

senior BIM modelleur bij koen worden?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Hier vind je alle senior BIM modelleur vacatures.