junior bim modelleur vacatures
junior BIM modelleur vacatures

Vakgebied

Werkervaring

Branche

Wis filters

28 junior BIM modelleur vacatures gevonden

Bekijk onze junior BIM modelleur vacatures en ontwikkel jezelf tot specialist. Bij koen kom je in een groeiversneller. Je werkt aan uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Gewoon vanuit koen als jouw vaste werkgever. Naast die toffe projecten kan je trainingen en opleidingen volgen. Wij regelen alles voor jou, zodat jij je helemaal kan focussen op je ontwikkeling. Bekijk onze junior BIM modelleur vacatures.

BIM modelleur

Ben jij klaar om je kennis en kunde te laten zien als modelleur? Wij zoeken jou! Koen is op zoek naar een modelleur in de regio Heerenveen.

Gepubliceerd 31 augustus 2022
  • Installatietechniek
  • Heerenveen
  • 1 - 3 jaar

BIM modelleur

Ben jij klaar om je kennis en kunde te laten zien als modelleur? Wij zoeken jou! Koen is op zoek naar een modelleur in de regio Gorinchem.

Gepubliceerd 31 augustus 2022
  • Installatietechniek
  • Gorinchem
  • 1 - 3 jaar

BIM modelleur

koen is op zoek naar een gedreven, hardwerkende modelleur! Ben jij op zoek naar een uitdaging in de regio van Emmeloord? Lees snel verder.

Gepubliceerd 31 augustus 2022
  • Installatietechniek
  • Emmeloord
  • 1 - 3 jaar

breed aanbod junior BIM modelleur vacatures

Wil jij je specialiseren in de bouw, installatietechniek of civiele techniek? Het kan allemaal bij koen. Je komt direct in vaste dienst. En werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende organisaties. Van aannemersbedrijf tot bouwbedrijf, woningcorporatie, adviesbureau of installatiebedrijf. Net wat jij wilt. Door bij verschillende opdrachtgevers te werken, versnel je jouw groei. Je leert tenslotte steeds nieuwe omgevingen en mensen kennen.

Zit de juiste junior BIM modelleur vacature er toch niet tussen, laat vooral van je horen. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

wat houdt een junior BIM modelleur vacature bij koen in?

Wij regelen projecten voor jou die aansluiten bij je ambities en kennisniveau. Zo is elke opdracht weer een kans om je kennis en kunde als BIM modelleur te vergroten. Je krijgt veel afwisseling in je werk, maar ook de zekerheid van een vaste werkgever. Samen kijken we hoe jij je kan ontwikkelen. Je volgt trainingen en opleidingen over actuele ontwikkelingen in het werkveld. Of ontwikkelt je persoonlijke vaardigheden. Ook kan je kiezen voor het high potential programma, waarmee jij je in korte tijd doorontwikkeld tot een echte specialist.

Bij koen heb je een groot netwerk van andere BIM modelleurs en andere specialisten. Die collega’s tref je met regelmaat om kennis uit te wisselen. Als je wilt, kan je ook begeleiding krijgen van een senior in het vak. Zo is er altijd iemand om mee te sparren over al jouw BIM vraagstukken. En hadden we al gezegd dat je meteen een vast contract, een leaseauto en een goed salaris krijgt? Bekijk alle voordelen van werken bij koen maar eens.

ben jij dé kandidaat?

Welke competenties heb je als BIM modelleur? Bovenal wil jij vooruit. Je hebt dan ook lef en bent oplossingsgericht. Het lijkt je leuk om op projectbasis te werken. Zo leer je immers steeds nieuwe omgevingen en mensen kennen. Jouw kennis en kunde wil je in rap tempo vergroten. Daarom ben je gedreven en enthousiast. Als je dan ook nog een technische opleiding hebt gedaan, ontmoeten we je graag.

junior BIM modelleur bij koen worden?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Hier vind je alle junior BIM modelleur vacatures.