bim tekenaar vacatures
BIM tekenaar vacatures

Vakgebied

Werkervaring

Branche

Wis filters

32 BIM tekenaar vacatures gevonden

Bekijk onze BIM tekenaar vacatures en hopelijk kan jij binnenkort jouw Revit kennis bij koen toepassen. Wat denk je van meteen een vast contract en afwisselende projecten? Je komt bij koen in dienst en werkt bij verschillende opdrachtgevers. Ook krijg je veel ontwikkelmogelijkheden. Zo groei jij razendsnel verder. Benieuwd? Bekijk alle BIM tekenaar vacatures.

 

 

BIM modelleur

Ben jij klaar om je kennis en kunde te laten zien als modelleur? Wij zoeken jou! Koen is op zoek naar een modelleur in de regio Heerenveen.

Gepubliceerd 31 augustus 2022
  • Installatietechniek
  • Heerenveen
  • 1 - 3 jaar

BIM modelleur

Ben jij klaar om je kennis en kunde te laten zien als modelleur? Wij zoeken jou! Koen is op zoek naar een modelleur in de regio Gorinchem.

Gepubliceerd 31 augustus 2022
  • Installatietechniek
  • Gorinchem
  • 1 - 3 jaar

breed aanbod BIM tekenaar vacatures

Als BIM tekenaar bij koen werk je aan verschillende, maar bovenal uitdagende projecten. Denk aan de bouw van ’s werelds grootste fietsenstalling, een gigantisch distributiecentrum, ziekenhuis of een klimaatneutraal kantoorpand. Je kan aan de slag bij aannemersbedrijven en bouwbedrijven. Of misschien ligt werken bij een adviesbureau, ingenieursbureau of woningcorporatie jou wel veel beter. Zeg het maar en we regelen het.

Wij vinden projecten die aansluiten bij jouw kennisniveau en ambities. Zodoende hebben we altijd vacatures voor junior, medior en senior BIM tekenaars. Zit de juiste vacature er toch niet tussen, laat van je horen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

wat houdt een BIM tekenaar vacature bij koen in?

Als BIM tekenaar bij koen  leer je steeds nieuwe omgevingen en mensen kennen. Je werkt namelijk bij verschillende opdrachtgevers in de civiele techniek, installatietechniek of bouwkunde. Net wat bij jou past. Je krijgt meteen een vast contract bij koen. Afwisseling en zekerheid dus. De projecten stemmen wij af op jouw ontwikkeling. Opdracht afgerond? Dan gewoon door naar de volgende. Dat is het avontuur als je bij koen werkt.

Maar dat is nog niet alles. Samen met jou maken we een persoonlijk ontwikkelplan. Je volgt trainingen en opleidingen om je kennis en kunde te vergroten.  Want jouw ontwikkeling staat voorop. Samen met andere BIM specialisten wissel je kennis en ervaringen uit. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. En wat denk je van een goed salaris, leaseauto en volop doorgroeimogelijkheden? Bekijk alle voordelen van werken bij koen maar eens.

ben jij dé kandidaat?

Dat Revit over enorm veel features en uitgebreide mogelijkheden beschikt, schrikt jou als BIM tekenaar niet af. Jij weet alles van Building Information Modelling. Met jouw kennis en kunde creëer je betere projectresultaten en voorkom je fouten op de bouwplaats. Jij brengt onze klanten kennis en kunde en bent de specialist binnen elk ontwerpteam. Je hebt lef, geniet van afwisseling in je werkt en bent oplossingsgericht. En elk project weer even gedreven om er een succes van te maken.

BIM tekenaar bij koen worden?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Hier vind je alle BIM tekenaar vacatures.