gemiddelde salarissen in de ICT

Makkelijker en veiliger werken en leven. Daar lever jij een bijdrage aan als ICT professional. Wat gebeurt er tenslotte niet digitaal tegenwoordig? Geen wonder dat professionals zoals jij erg gewild zijn. Op welk salaris mag je rekenen in de ICT? Die vraag beantwoorden we hieronder. Ontdek welk gemiddeld salaris je verdient als junior, medior en senior specialist in de informatiemanagement.

verdien je minder als interimprofessional? jouw salaris ICT

Aan werken op projectbasis kleven weleens wat misvattingen. Zoals dat je minder zou verdienen. Niets is minder waar. Je verdient minstens zo veel als je rechtstreeks in dienst bij een bedrijf of instelling zou krijgen. Vaak verdien je zelfs meer, omdat je specialistische kennis en kunde hebt. Bij koen schatten we dat op waarde.

Ook zit je bij koen niet vast aan strikte salaristreden. Daarom krijg je een goed salaris ICT, vast contract en leaseauto. Maar ook veel opleidingsmogelijkheden om jouw groei te versnellen. Je wisselt regelmatig ervaringen uit met andere slimmeriken zoals jij. En als kers op de taart heb je een vaste contactpersoon die alles voor je regelt, zodat jij je ambities kan waarmaken.

meer over werken bij koen

 

"koen geeft je de kans om jezelf echt te ontwikkelen. Ook door de cursussen, masterclasses en het high potential programma. Dankzij het fijne contact met je accountmanager en de opleidingen voel je echt de betrokkenheid van koen."
Sanne
Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

vind jouw vacature