Opleiding Omgevingswet.

Als professional in het ruimtelijk domein wil jij vooruit. Je groei versnellen. De Omgevingswet schrikt jou dan ook niet af. Je hebt juist zin om daar het fijne van te weten. Jouw kennis en kunde te vergroten. Bij koen leiden wij je op in alle facetten van de Omgevingswet. Zodat je optimaal bent voorbereid op deze ingrijpende verandering. Je komt bij ons in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende gemeenten. Afwisseling én zekerheid dus. Lees meer over de opleiding Omgevingswet en het werken bij koen.

jouw opleidingstraject met de opleiding omgevingswet.

We hebben een maatwerkprogramma opgesteld samen met de Bestuursacademie. Speciaal voor casemanagers/vergunningverleners Wabo, beleidsmedewerkers ruimtelijke ordening en juristen handhaving. In zes weken nemen we je mee in:

  • Aanleiding en uitgangspunten van de Omgevingswet
  • De Omgevingsvisie en het Omgevingsplan
  • Verschillen tussen bestemmingsplan en Omgevingsplan
  • Veranderingen in de vergunningverlening
  • Verschillen tussen de Wabo en de Omgevingswet
  • Burgerparticipatie bij vergunningverlening
  • De Omgevingsvergunning onder de Omgevingswet
  • Vergunningvrij bouwen

Na dit opleidingstraject bezit jij de meest actuele kennis en weet je precies hoe jouw werk gaat veranderen.

werken bij koen.

Kom je werken bij koen? Dan helpt koen jou verder in je carrière. Je werkt aan uitdagende projecten bij gemeenten. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. Jij bent de specialist. Met jouw kennis en kunde help je gemeenten verder. Je leert steeds nieuwe omgevingen, mensen en werkwijzen kennen. Dat versnelt jouw groei. Project afgerond of uitgeleerd? Dan ga je door naar de volgende. Met alle andere slimmeriken van koen kan jij sparren over je werk. Naast de opleiding mag je deelnemen aan kennissessies, trainingen en e-learnings. En krijg jij de coaching die je nodig hebt. Zo groei jij in sneltreinvaart verder.

koen. Voor jou voorop.

Jouw mogelijkheden bespreken over de opleiding omgevingswet?.