de opleidingen bij koen.

We leven in een voortdurende veranderende wereld. Jij wilt vooruit. Onze opdrachtgevers willen vooruit. Dat begrijpen wij. Kom je werken bij koen? Dan helpt koen jou verder in je carrière. En investeren wij in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij. Binnen onze opleidingen ontwikkel jij je naast je werk verder in het vakgebied. Zo wordt jouw kennis in een rap tempo groter. En blijf jij groeien.

"koen geeft je de kans om jezelf echt te ontwikkelen. Ook door de cursussen, masterclasses en het high potential programma. Dankzij het fijne contact met je accountmanager en het high potential programma voel je echt de betrokkenheid van koen bij je opdracht."
sanne

werken bij koen

Kom je werken bij koen? Dan helpt koen jou verder in je carrière. Je volgt een opleiding bij koen en werkt daarnaast aan uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Naast de opleiding mag je deelnemen aan masterclasses en andere trainingen. En krijg jij de coaching die je nodig hebt. Zo groei jij in een sneltreinvaart verder.

koen. voor jou voorop.

veel gestelde vragen.

icon-plus
waar ga ik aan het werk?

Tijdens de opleiding werk je aan uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers.

icon-plus
Waar vinden de lessen van de opleiding plaats?

De trainingen vinden plaats op één van onze kantoren in Apeldoorn, Amsterdam, Utrecht of Weert (indien mogelijk). Het kan voorkomen dat een training op een externe locatie van één van onze opleiders wordt gegeven.

icon-plus
zijn er kosten aan verbonden?

Nee, de opleiding wordt betaald door koen.

icon-plus
hoe word ik begeleid?

Tijdens de opleiding word jij begeleid door een eigen consultant/ coach. Je kunt hem of haar te allen tijde telefonisch of per e-mail bereiken. Ook worden er met regelmaat evaluatiemomenten ingepland om jouw voortgang te bespreken. Daarnaast zijn de ervaren trainers altijd te bereiken om jouw inhoudelijke vragen te beantwoorden.

icon-plus
hoe lang duurt de opleiding ongeveer?

De duur van de opleiding varieert tussen de 1 en 2 jaar.

icon-plus
Moet ik thuis veel studeren?

Je moet er rekening mee houden dat je naast de trainingen ook thuis nog bezig met met studeren. Het aantal studie-uren varieert per persoon.

ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Laat het ons weten.