bim coördinator salaris

koen tijdens corona

We doen er bij koen alles aan om professionals en opdrachtgevers te helpen, zodat het werk gewoon door kan gaan. koen blijft voorop lopen. Ook nu. In het geval van thuiswerken zorgen we dat we professionals toch snel en succesvol kunnen onboarden bij opdrachtgevers.

dienstverlening op peil tijdens corona

koen volgt de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en de informatie van het RIVM op. We hebben bewezen dat we onze dienstverlening op peil kunnen houden. Ook als we op afstand werken.

voor opdrachtgevers

  • We garanderen de juiste match tussen uw organisatie en onze slimmeriken. Als fysieke afspraken niet mogelijk zijn, spreken we onze kandidaten online. Kennismakingsgesprekken tussen opdrachtgevers en professionals doen we in dat geval via Microsoft Teams.
  • We blijven uw sparringpartner voor alle capaciteitsvraagstukken. U mag ons daarom altijd (video)bellen voor vrijblijvend advies.
  • Indien nodig kunnen professionals bij ons op kantoor ingewerkt worden – op ruime afstand natuurlijk. Wij stellen inwerkruimtes beschikbaar met grote schermen, zodat u samen toch naar hetzelfde scherm kunt kijken. Zo zorgen we dat onze professionals snel op hetzelfde niveau zitten als uw eigen mensen.
  • Professionals werken met Microsoft Teams, Skype en andere tools om de korte lijnen te bewaken.
  • Onze consultants, accountmanagers, personeels- en salarisadministratie en ook de koen-kantoren zijn gewoon telefonisch en via e-mail te bereiken.

Graag kijken we samen naar de juiste oplossing voor professionals en organisaties. Tijdens de coronacrisis en natuurlijk ook erna.

voor professionals

We volgen het kabinet en de richtlijnen van dat moment. Indien fysieke intakes niet mogelijk zijn, dan doen we dit via Teams. Zijn fysieke afspraken wel mogelijk? Dan plannen we een afspraak in op basis van jouw wensen: fysiek of online. Solliciteren op één van onze vacatures kan natuurlijk gewoon!

trainingen

Ook voor trainingen houden we ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM. We houden de situatie dan ook goed in de gaten en informeren je tijdig over jouw training. Is fysiek niet mogelijk, dan vindt de training online plaats.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

vind je vacature