koen en staatvast gaan samen verder als koen..

Op 15 januari 2019 bundelden Staatvast en koen de krachten en zijn verder gegaan onder de vlag van koen. Daarmee richt koen zich naast techniek ook op de publieke sector. Dit betekent dat gemeenten, provincies en waterschappen voor personele uitdagingen ook terecht kunnen bij koen.

samen voorop.

Door samen verder te gaan als koen kijken we vooruit. Gezamenlijk hebben de bedrijven koen en Staatvast ruim 30 jaar ervaring in de staffingsector. Samen zij we beter in staat verder te investeren in de kennis en ontwikkeling van slimmeriken. Daar profiteren zowel onze professionals als onze opdrachtgevers van. We krijgen er hierdoor in één keer vele opdrachtgevers bij. Met dat brede aanbod zijn wij nog beter in staat een ideale match te maken. Zo krijgen onze professionals toegang tot meer uitdagende opdrachten. En kunnen we opdrachtgevers beter adviseren en op breder niveau voorzien van de juiste kennis. Zo gaan we samen voorop.

The Employment Group.

Zowel koen als Staatvast maken onderdeel uit van The Employment Group, een platform dat bestaat uit verschillende autonome bedrijven in de staffingsector. Via de bedrijven van TEG werken bijna 3.600 medewerkers bij verschillende opdrachtgevers. koen richtte zich op de technische sector, met name op de vakgebieden civiele techniek, installatietechniek, bouwkunde en hightech. Voor Staatvast was de publieke sector het aandachtsgebied.

Meer weten over koen?

Meld je aan en blijf op de hoogte.