interim vacatures techniek
interim vacatures techniek

Vakgebied

Werkervaring

Branche

Wis filters

227 interim vacatures techniek gevonden

koen heeft een ruim aanbod aan interim vacatures in de techniek. Heb jij behoefte aan afwisseling, maar ook zekerheid? Dan ben je bij koen aan het juiste adres. Je werkt op projectbasis, maar bent vast in dienst bij koen. Klinkt dit als jouw ideale baan? Bekijk dan hieronder alle interim vacatures in de techniek.

breed aanbod interim vacatures techniek

Interim professionals zijn bij koen aan het juiste adres. Wat wil jij? Die vraag staat centraal. Je kan bijvoorbeeld aan de slag op uitdagende projecten in de civiele techniek. Is installatietechniek of bouwkunde meer jouw ding? Of wil jij je bezighouden met innovatie in de high tech? Kan allemaal. Junior, medior en senior professionals vinden bij koen de baan van hun leven. Want wij zorgen voor projecten op jouw niveau om jouw groei te versnellen.

Je krijgt een vast contract en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. De ene keer help jij een aannemersbedrijf vooruit. Vervolgens pak je een opdracht bij een adviesbureau of installatiebedrijf. Om daarna door te gaan naar een woningcorporatie of bouwbedrijf. Spreekt dat jou aan? Vind jouw vacature. Zit er geen vacature tussen die aansluit bij jouw droombaan? Laat van je horen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

wat houden interim vacatures techniek bij koen in?

Jij bent een specialist in jouw vakgebied en bent op zoek naar variatie. Daarom zorgen wij voor de juiste opdrachten. En ook voor meer zekerheid. Je bent bij ons in dienst en werkt aan uitdagende opdrachten binnen de techniek. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Steeds een nieuwe werkomgeving en andere collega’s. Dat schrikt jou niet af. Je vindt het juist leuk.

Of je nou een junior, medior of senior interim professional bent. Bij koen sta jij voorop. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze slimmeriken. Met opleidingen, trainingen en persoonlijke begeleiding. En doorgroeimogelijkheden? Die zijn er ook volop voor onze interim professionals. Zo kom jij in een groeiversneller. Bekijk alle voordelen van werken bij koen.

ben jij dé kandidaat?

Jij hebt een mbo-, hbo- of wo-opleiding afgerond in de techniek. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis ambitie. Want jij wil vooruit. Voorop lopen. Steeds leren, verbeteren, ontwikkelen. En afwisseling? Daar ga jij goed op.

nieuwsgierig naar onze interim vacatures techniek?

Voordat je het weet kan jij aan je nieuwe uitdaging bij koen beginnen. Bekijk snel alle interim vacatures techniek.