Werken in de industrie. Een vakgebied dat constant in ontwikkeling is. En nooit stilstaat. Dat in het teken staat van technologische vernieuwingen en oplossingen. Het is een brede sector bestaande uit diverse disciplines. Voor jou geen probleem, want zo kun jij jouw expertise inzetten. Genoeg lef tonen. En een adviserende rol innemen. Dit is voor jou de manier om te laten zien hoe het beter kan en hoe de sector vooruit kan gaan.

werken in de industrie

Jij bent dagelijks bezig met het verbeteren van de maatschappij. Technische ontwikkelingen, nieuwe ontwerpen of duurzame oplossingen. Dat is waar jij je mee bezig houdt. Deze sector is voor de slimmeriken die op zoek zijn naar variatie en vernieuwing. Die voorop willen lopen in hun vakgebied en vol enthousiasme aan de slag gaan. Dat is werken in de industrie.

vacatures industrie

Wil je werken in de industrie? Of ben je al werkzaam in het vakgebied en ben je op zoek naar een nieuwe baan? koen zoekt altijd technische professionals, zoals modelleurs, engineers en werkvoorbereiders. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals.

werken bij koen

Werken in de industrie via koen. Wat krijg je dan van ons? Behalve een vast dienstverband regelen wij ook uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze kennissessies, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. Voor jou voorop.

Vind de opdracht die bij jou past.