ict vacatures rotterdam
ICT vacatures Rotterdam

Vakgebied

Opleidingsniveau

Werkervaring

Branche

Wis filters

39 ICT vacatures Rotterdam gevonden

ICT vacatures Rotterdam die jou op het lijf geschreven zijn? Zoek niet verder. Kom werken bij koen en loop voorop in je vak. Vanuit een vast contract werk je bij verschillende opdrachtgevers binnen de overheid. Aan projecten die aansluiten bij je ambities. Zo vergroot je jouw kennis en kunde in sneltreinvaart. Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle ICT vacatures Rotterdam.

voordelen werken bij koen

  • Je doet opdrachten die aansluiten bij je ambities
  • Je vergroot snel je kennis en kunde
  • Je leert verschillende gemeenten, mensen en werkwijzen kennen
  • Je hebt een vaste werkgever die alles voor je regelt
  • Je krijgt veel opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen

breed aanbod ICT vacatures Rotterdam

Is het inkt van je diploma nog nat of hangt deze al jaren aan de muur? Maakt ons niet uit. Of je nou een junior, medior of senior professional bent die wil werken in de ICT. Bij koen zorgen we voor projecten die passen bij je kennisniveau en ambities. Zo blijf je leren en kom je echt verder in je vak.

Ligt jouw interesse in informatiemanagement? Kom bij koen werken als functioneel beheerder, systeembeheerder of applicatiebeheerder. Je vormt de schakel tussen IT en business. Als dé specialist maak jij het verschil voor de informatievoorziening binnen organisaties.

Wat je ook wilt, bij koen ga jij voorop. Bekijk de ICT vacatures Rotterdam. Staat jouw vacature er niet tussen? Laat van je horen. We ontmoeten je graag om samen de mogelijkheden te verkennen.

hoe werkt het?

Afwisseling en zekerheid, dat krijg je bij koen. Meteen een vast contract en de variatie van verschillende opdrachtgevers in overheidsland. Je leert steeds nieuwe omgevingen en mensen kennen. Zo versnel je jouw groei. Wij zorgen voor projecten waarmee je jouw ambities bereikt.

Ook investeren we in jouw ontwikkeling als specialist. Zodat je de meest actuele kennis en kunde hebt. Ontwikkelingen in de ICT gaan tenslotte in rap tempo. In de koen academy volg je bijvoorbeeld opleidingen en trainingen. Of je sluit aan bij de kennissessies die we organiseren met en voor slimmeriken zoals jij. Benieuwd naar alle voordelen van werken bij koen? Kijk maar eens.

iets voor jou?

Je bent oplossingsgericht en hebt lef. Maar bovenal ben je ambitieus. Je wilt blijven leren, ontwikkelen en verbeteren. Het lijkt je leuk om verschillende organisaties te leren kennen en vooruit te helpen. Met jouw enthousiasme maak je een succes van elk project.

Je houdt van veel afwisseling. Maar je wilt wel de zekerheid van een vaste werkgever. Een thuisbasis met andere slimmeriken zoals jij en veel opleidingsmogelijkheden.

nieuwsgierig naar onze ICT vacatures Rotterdam?

Bij koen ben jij de ICT specialist die diverse opdrachtgevers verder helpt en ondertussen zelf ook groeit. Bekijk alle ICT vacatures Rotterdam.