ict vacatures eindhoven
ICT vacatures Eindhoven

Vakgebied

Werkervaring

Branche

Wis filters

10 ICT vacatures Eindhoven gevonden

ICT vacatures Eindhoven die jou verder brengen. Die vind je bij koen. Je komt bij ons in vaste dienst. Direct zekerheid dus. Maar ook afwisseling. Je werkt aan uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers binnen de overheid. Zo versnel je jouw groei. Wij regelen toffe opdrachten en investeren in jouw ontwikkeling. Want jij wilt voorop lopen in je vak. Bekijk alle ICT vacatures Eindhoven.

Functioneel Beheerder

Weet jij als geen ander het overzicht van complexe opdrachten te houden en ligt jouw interesse bij de techniek rond applicaties en infrastructuur? Dan komt Koen graag in aanmerking met jou! Wij zoeken een functioneel beheerder in de omgeving Helmond.

Gepubliceerd 31 augustus 2022
  • ICT
  • Helmond
  • 1 - 3 jaar

Functioneel Beheerder

Heb jij lef en ambitie en deel je graag je kennis met opdrachtgevers en collega’s? Lees dan snel verder. Koen is nog op zoek naar een functioneel beheerder in de omgeving cxsrec__Location__c.

Gepubliceerd 31 augustus 2022
  • ICT
  • Venlo
  • 1 - 3 jaar

breed aanbod ICT vacatures Eindhoven

Het maakt niet uit of je pas bent afgestudeerd of al jarenlang meeloopt. koen is altijd op zoek naar junior, medior of senior professionals die willen werken in de ICT. Passend bij jouw kennisniveau en ambities vinden we uitdagende projecten voor je.

Maak bijvoorbeeld het verschil in informatiemanagement. Als functioneel beheerder of applicatiebeheerder bouw je aan de juiste informatievoorzieningen voor gebruikers. Of zorg voor een goed functionerende ICT-omgeving als systeembeheerder.

In welk vakgebied jij ook wilt groeien. Bij koen kom je vooruit. Bekijk onze ICT vacatures Eindhoven. Staat jouw vacature er niet tussen? Laat vooral van je horen. We ontmoeten je graag om samen de mogelijkheden te verkennen.

wat houden ICT vacatures Eindhoven bij koen in?

Kom je werken bij koen, dan vergroot je in jouw kennis en kunde in rap tempo. Vanuit een vast contract werk je bij afwisselende opdrachtgevers binnen de overheid. Steeds een ander project om jouw tanden in te zetten. Je leert elke keer een andere omgeving, mensen en werkwijzen kennen. Die ervaring neem je weer mee naar het volgende project.

Als jouw werkgever investeert koen in je ontwikkeling. Want jij wilt blijven leren, ontwikkelen, verbeteren. In de ICT is stilstaan geen optie. In de koen academy krijg je alle ontwikkelkansen die jij je maar kan wensen. Van opleidingen en trainingen tot coaching en kennissessies. Bij koen heb je een grote achterban van collega’s om mee te sparren. Bekijk maar eens alle voordelen van werken bij koen.

ben jij dé kandidaat?

Je hebt lef en leert graag verschillende organisaties kennen. Met afwisseling kom jij tot je recht. Maar je wilt het wel fijn om alle zekerheden te hebben van werken in loondienst. Een vaste thuisbasis met talentvolle collega’s. Je hebt de ambitie om voorop te lopen in je vak. Zodoende ben je oplossingsgericht en gedreven. Bij elk project ben je dan ook weer even enthousiast.

nieuwsgierig naar onze ICT vacatures Eindhoven?

Bij koen ben jij de ICT specialist die diverse opdrachtgevers verder helpt en ondertussen zelf ook groeit. Bekijk alle ICT vacatures Eindhoven.