icon-arrow-left blog

het verhaal van Jeroen. Vergunningverlener Wabo.

Jeroen, Vergunningverlener Wabo.

Sinds 1 april 2014 is Jeroen Hoevenaars met ontzettend veel plezier werkzaam bij koen. Jeroen is een trotse vader van 2 kinderen en actief, als plantoetser /vergunningverlener Wabo, bij de gemeente Breda. Onlangs vierde Jeroen zijn 5-jarig jubileum bij koen. Wij hebben aan Jeroen gevraagd wat hij nou zo leuk vindt aan zijn werk en aan het werken bij koen.

Waarom heb je voor koen gekozen?

koen is een organisatie met een frisse en jonge uitstraling. Het is een bedrijf waarin ik me (direct) thuis voel en mij motiveert om meer te geven dan alleen mijn inzet op mijn opdracht bij de gemeente Breda. Binnen mijn vakgroep heb ik al diverse collega’s mogen begeleiden en ben ik tevens betrokken bij de uitrol van een ‘high potential programma’. Leuk te benoemen is dat ik daarin een grote rol zal gaan spelen.

 

"koen is zo’n bedrijf die op geheel natuurlijke wijze betrokken is bij je verdere loopbaan-ontwikkeling en mij als persoon."

Wat maakt het zo leuk om bij koen te werken?

Sinds ik begonnen ben bij koen heb ik de organisatie zien groeien en zien professionaliseren. Dat zie je niet alleen terug in het aantal collega’s, maar ook in de opening van nieuwe kantoorlocaties. Ondanks de groei is iedereen in de organisatie toegankelijk en bereikbaar gebleven. Daarmee voelt koen nog steeds als thuis.

Waarin onderscheidt koen zich?

Wanneer je voor een interim-specialist als koen werkzaam bent zie je de collega’s bij de opdrachtgever vaker dan je collega’s bij koen. Het is daarom, naar mijn mening, vanzelfsprekend dat je meer verbondenheid gaat voelen met je opdrachtgever en soms haast vergeet voor wie je echt werkt. Naar mijn mening is het dan ook zeer belangrijk dat je werkgever investeert in commitment en loyaliteit. koen is zo’n bedrijf die op geheel natuurlijk wijze betrokken is bij je verdere loopbaan ontwikkeling en mij als persoon. Vanaf het allereerste begin was er een goed gevoel en ervaar ik nog steeds de betrokkenheid vanuit koen. Ik kan natuurlijk niet de toekomst voorspellen, maar wat mij betreft zie ik mijzelf nog een behoorlijke tijd bij koen in dienst!

Hoe ben je destijds in contact gekomen met koen?

In 2013 ben ik via LinkedIn in contact gekomen met Robert Pachen, commercieel directeur bij koen. Met de intentie wellicht in de toekomst iets voor elkaar te kunnen betekenen nodigde Robert mij uit om te linken. Al vrij snel, begin 2014, kwam deze kans! Robert vertelde mij namelijk dat hij mij als plantoetser kon bemiddelen bij de gemeente Breda. Inmiddels werk ik nog steeds met veel ontzettend veel plezier bij koen!

Ook vergunningverlener Wabo worden?

Wil jij net als Jeroen een baan met veel afwisseling, maar ook zekerheid? Kom werken bij koen! Wij zoeken altijd vergunningverleners die voorop willen lopen. Check snel de vergunningverlener Wabo vacatures.