Hoe zeker ben jij van een vast contract? De WAB komt er aan.

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking. De wat? De WAB! Door deze nieuwe wet verandert er veel op het gebied van arbeidscontracten en ontslag. Kort gezegd: vast wordt minder vast en flex wordt minder flex.

Wat betekent dat voor jou?.

Vooral de wijzigingen in de ketenregeling raken werknemers zoals jij! Na drie contracten voor bepaalde tijd, moet je werkgever je een vast contract aanbieden. Volgens de huidige wetgeving geldt hiervoor een periode van 2 jaar. Per 1 januari wordt dat 3 jaar. Dat betekent dat je langer moet wachten op een vast contract.

Let dus goed op: heb jij een contract voor bepaalde tijd of ben je in dienst bij een uitzendbureau, dan loop je de kans dat je contract niet wordt verlengd.

Flexibel werken en toch in vaste dienst? Dat kan bij koen.

Werk jij graag op projectbasis, maar wil je wel de zekerheid van een vaste baan? Kom dan eens praten bij koen. Wij bieden je ons netwerk bij de overheid en helpen je in je ontwikkeling. Je komt bij ons in vaste dienst en werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Flexibiliteit en zekerheid dus!

werken bij koen

Werken bij koen. Wat krijg je dan van ons? Jij komt bij koen in dienst en wij regelen uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

dit krijg je bij koen.

icon-plus
je komt bij koen in vaste dienst

Je krijgt direct een vast contract. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

icon-plus
exclusieve ingangen binnen de publieke sector

Wij hebben een groot netwerk binnen de overheid. Door onze korte lijnen weten we snel de juiste ingang te vinden. Zo vinden wij altijd de opdracht die past bij jouw ambitie.

icon-plus
de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Daarvoor hebben we de groeiversneller. De wat? Groeiversneller? De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing door masterclasses, trainingen en opleidingen noemen wij de groeiversneller. Hoe werkt dat? lees hier meer

icon-plus
€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de trainingen van onze eigen Academy, de masterclasses en interne opleidingen die jij mag volgen krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget die jij vrij mag besteden aan je ontwikkeling.

icon-plus
leuke collega's die altijd voor je klaar staan

Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

Zien we jou binnenkort?

Kom in contact met koen en vul onderstaand formulier in. Wij bellen je dan voor het maken van een afspraak en bespreken dan alle mogelijkheden met jou. Zien we jou binnenkort?

kom in contact met koen.