werken in bedrijfsvoering.

Bedrijfsvoering in publieke organisaties is een voortdurende veranderende wereld en vraagt om slimmer te organiseren. koen helpt gemeentes vooruit en geeft jou de uitdagende opdracht waarin jij je verder kan ontwikkelen. Binnen bedrijfsvoering bij koen werk jij binnen projecten aan bedrijfsprocessen die nodig zijn om de beleidsdoelstellingen uit de gemeentelijke programma’s te realiseren.

werken binnen bedrijfsvoering in publieke organisaties.

Werken binnen de bedrijfsvoering omvat een breed vlak. Daarbij houd jij je bezig met beleidsmatige (primaire) processen, ondersteunende (secundaire) processen en de sturing en beheersing ervan. Binnen koen bestaat de publieke bedrijfsvoering uit de vakgebieden : Juridische zaken, Communicatie, Financieel, ICT & DIV, HRM.

processen binnen de bedrijfsvoering.

Bij de opdrachtgevers van koen werk jij aan de bedrijfsprocessen om de beleidsdoelstellingen te halen. Daarbij kan gedacht worden aan processen zoals:

  • Investeringen in ICT om datalekken te voorkomen.
  • Het geven van communicatieadvies.
  • Het geven van juridisch advies.
  • Het uitvoeren van de digitale agenda.
  • Het werken aan de begroting en planning & control cyclus.
  • Werken aan de uitvoering van het financiële beleid.
  • Werken aan regelingen voor nieuw en bestaand personeel of opleidingsbudgetten.

vacatures bedrijfsvoering

Wil je werken binnen bedrijfsvoering? Of ben je al werkzaam in het vakgebied en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? koen zoekt altijd professionals, zoals financieel medewerkers, juristen, communicatie & HR medewerkers. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals.

"koen is echt een bedrijf die op geheel natuurlijk wijze betrokken is bij je loopbaan ontwikkeling en mij als persoon verder brengt."
jeroen hoevenaars

werken bij koen

Ga jij werken aan projecten binnen de bedrijfsvoering?  Wat krijg je dan van ons? Jij komt bij koen in dienst en wij regelen uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

wij zijn koen.

dit krijg jij bij koen.

icon-plus
je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

icon-plus
exclusieve ingangen binnen de publieke sector

Wij hebben een groot netwerk binnen de overheid. Door onze korte lijnen weten we snel de juiste ingang te vinden. Zo vinden wij altijd de opdracht die past bij jouw ambitie.

icon-plus
de groeiversneller bij koen.

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing door masterclasses, trainingen en opleidingen noemen wij de groeiversneller.

icon-plus
€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de trainingen van onze eigen Academy, de masterclasses en interne opleidingen die jij mag volgen krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget die jij vrij mag besteden aan je ontwikkeling.

icon-plus
leuke collega's die altijd voor je klaar staan.

Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

Werken binnen de bedrijfsvoering?

Vertel ons jouw ambities en wij gaan voor jou op zoek.