De bedrijfsvoering in publieke organisaties is een voortdurende veranderende wereld en vraagt om slimmer te organiseren. Burgers mogen van de overheid verwachten dat zij zich rechtmatig gedraagt, betrouwbaar en transparant is. Maar ook doeltreffend is en responsief handelt. Goede communicatie naar haar burgers toe is daarbij onmisbaar. Gemeenten zijn continu bezig met het behoud van een positief imago. De bedrijfsvoering speelt daarbij een grote rol. Werk jij aan projecten binnen de bedrijfsvoering, dan werk jij aan de bedrijfsprocessen die nodig zijn om de beleidsdoelstellingen uit de gemeentelijke programma’s te realiseren.

Dat maakt werken binnen de bedrijfsvoering uitdagend. Je bent secuur en bent op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en handelt daar naar. Dat heb je nodig voor het werken binnen de publieke bedrijfsvoering. Samen met koen help jij deze publieke organisaties voorop lopen.

werken binnen bedrijfsvoering in publieke organisaties

Werken binnen de bedrijfsvoering omvat een breed vlak. Daarbij houd jij je bezig met beleidsmatige (primaire) processen, ondersteunende (secundaire) processen en de sturing en beheersing ervan. Binnen koen bestaat de publieke bedrijfsvoering uit de vakgebieden : Juridische zaken, Communicatie, Financieel, ICT & DIV, HRM.

Binnen de opdrachten bij koen werk jij aan de bedrijfsprocessen om de beleidsdoelstellingen te halen. Daarbij kan gedacht worden aan processen zoals:

  • Investeringen in ICT om datalekken te voorkomen.
  • Het geven van communicatieadvies.
  • Het geven van juridisch advies.
  • Het uitvoeren van de digitale agenda.
  • Het werken aan de begroting en planning & control cyclus.
  • Werken aan de uitvoering van het financiële beleid.
  • Werken aan regelingen voor nieuw en bestaand personeel of opleidingsbudgetten.

vacatures bedrijfsvoering

Wil je werken binnen bedrijfsvoering? Of ben je al werkzaam in het vakgebied en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? koen zoekt altijd professionals, zoals financieel medewerkers, juristen, communicatie & HR medewerkers. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals.

werken bij koen

Werken binnen bedrijfsvoering binnen publieke organisaties via koen. Wat krijg je dan van ons? Jij komt bij koen in dienst en wij regelen uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

Vind de opdracht die bij jou past.