adviesbureau vacatures
adviesbureau vacatures

Vakgebied

Opleidingsniveau

Werkervaring

Branche

Wis filters

469 adviesbureau vacatures gevonden

Adviesbureau vacatures in de techniek vind je bij koen. Wedden dat jouw nieuwe baan er tussen staat? Bij koen werk je bij adviesbureaus op projectbasis. Je krijgt een vast contract en geniet zodoende van zekerheid én afwisseling. Lijkt dit jou ideaal en wil je voorop lopen in je vak? Bekijk snel de adviesbureau vacatures.

Nieuw
Nieuw

Projectleider W

Zoek je een rol als Projectleider werktuigbouwkunde waar je weer echt met de techniek bezig bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gepubliceerd 01 februari 2023
  • Installatietechniek
  • MBO - 4
  • Den Haag
  • 3 - 5 jaar

voodelen van werken bij koen

  • Je doet opdrachten die aansluiten bij je ambities
  • Je vergroot snel je kennis en kunde
  • Je leert verschillende organisaties, mensen en werkwijzen kennen
  • Je hebt een vaste werkgever die alles voor je regelt
  • Je krijgt veel opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen

breed aanbod adviesbureau vacatures

koen zoekt altijd slimmeriken in de techniek die aan de slag willen bij adviesbureaus. Denk aan projectleiders, projectcoördinators, werkvoorbereiders, bouwkundig ontwerpers, engineers, CAD engineers, tekenaars en BIM modelleurs. Het maakt niet uit of je een junior, medior of senior in je vak bent. Wij vinden projecten voor je die aansluiten bij je kennis en kunde. Zodat jij kan groeien in de techniek.

Welke adviesbureau vacature spreekt jou aan? Zit jouw vacature er toch niet tussen, laat vooral van je horen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

hoe werkt het?

Bij koen ben jij de specialist. De slimmerik. Natuurlijk plaatsen we jou niet op een project dat toevallig voorbijkomt. Jouw opdrachten moeten passen bij je kennis en kunde. En bij je ambities. Is je project afgerond? Dan ga je gewoon door naar de volgende. Zo kom je in een groeiversneller.

Wij regelen de opdrachten. Jij helpt de opdrachtgever vooruit met je technische kennis en kunde. Of je nou op zoek bent naar junior, medior of senior adviesbureau vacatures. Bij koen sta jij voorop. Daarom investeren we ook in je ontwikkeling. Met opleidingen en persoonlijke begeleiding. En doorgroeimogelijkheden? Die zijn er ook volop voor technische professionals. Bekijk alle voordelen van werken bij koen maar eens.

iets voor jou?

Je hebt een technische opleiding afgerond (mbo, hbo of wo) en beschikt over een gezonde dosis ambitie. Want jij wil voorop lopen. Steeds leren, verbeteren, ontwikkelen. Op afwisseling ga je goed. Je vindt het leuk om nieuwe adviesbureaus en mensen te leren kennen. Met jouw oplossingsgerichte houding maak jij een succes van elk project.

nieuwsgierig naar onze adviesbureau vacatures?

Voordat je het weet kan jij aan je nieuwe uitdaging bij koen beginnen. Bekijk snel alle adviesbureau vacatures!